Zwemfysio

Tyler is nu zoveel bewuster met zwemmen, dat hij al naar het laatste badje mag

Tyler - Raamsdonksveer

Waarvoor en hoe kwam uw zoon/dochter bij de (kinder)fysiotherapeut van fysiomore terecht?
Mijn zoontje is bij de zwemfysio terecht gekomen omdat hij volgens zijn eigen zwemdocent een schaarslag had. Hierdoor had hij moeite om met zijn voeten en benen een mooie schoolslag te maken. Ik ben in Raamsdonksveer terecht gekomen omdat vrienden van ons ook met hun dochtertje daar zijn geweest. Dit voor een ander zwemprobleem, maar ze zijn daar ook goed geholpen en hebben de juiste begeleiding gehad. Daarom leek het ons ook de moeite waard om het te gaan proberen.

Wat hebben de behandelingen jullie gebracht? Wat is er veranderd?
Na een mondelinge bespreking en kennismaking met Annabel zijn we aan de slag gegaan met het zwemmen. Elke les kwam ze ons zoontje ophalen in de kleedkamer en gingen ze samen naar binnen. Na afloop kreeg ik te horen wat ze gedaan hadden en wat ze geoefend hadden en hoe het allemaal gegaan was. Na een paar lessen zagen ze op zijn zwemles al duidelijk verschil met zwemmen. Hij kreeg meer kracht en zijn benen waren meer onder controle.

Wat heb ik als (kinder)fysiotherapeut toegevoegd voor jullie?
Het leuke was dat ons zoontje liever naar zwemfysio ging dan naar zijn gewone zwemles, omdat hij Annabel zo leuk en aardig vond. En daarbij dan ook gelijk oefenen en ondertussen ook plezier maken en even die extra aandacht die hij dan nodig had om verder te komen. Hij is nu zoveel bewuster met zwemmen dat hij al naar het laatste badje mag van zijn zwemles en dus voor zijn A diploma mag gaan oefenen. Dus ik ben blij dat we bij Annabel zijn geweest en dat we bij haar de goede en juiste begeleiding hebben gekregen waardoor ons zoontje flinke sprongen heeft gemaakt. Dank je wel daarvoor!

Kennismaken met kinderfysiotherapie in het zwembad?

Heeft je kind last van zwemproblemen en wil je eens kennismaken met een van onze kinderfysiotherapeuten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.