fysiotherapie

Zeer tevreden over de deskundigheid en ervaring binnen Fysiomore!

Maria Beune - Fysiomore Raamsdonksveer

Door een chronische aandoening is Maria Beune afhankelijk van goede fysiotherapeutische behandelingen. Na 14 jaar in Zwitserland te hebben gewoond, is Maria nu weer woonachtig in Nederland.

“Doordat ik vroeger altijd bij Arendse heb gesport, was voor mij de keuze voor Fysiomore snel gemaakt. En ik ben heel blij met deze keuze! Fysiotherapeut Remco kon gelijk zijn vinger op de zere plek leggen en de juiste diagnose stellen. Heel fijn, want op die manier is er een gerichte aanpak gestart.”

Een aanpak die bestaat uit fysiotherapiebehandelingen zowel in de fitness en soms in het zwembad.

“Ik heb het gevoel dat ik steeds wat verder kom, wat superfijn aanvoelt. In het verleden ben ik in Zwitserland bij verschillende fysiotherapeuten onder behandeling geweest. Nu sinds augustus dit jaar bij Fysiomore en nu pas merk ik echt een vooruitgang. Ik heb een positieve klik met mijn fysiotherapeut Remco, wat ik erg belangrijk vind. De behandelingen worden gedaan in een fijne toegankelijke omgeving, ik ben heel tevreden!”

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je last van klachten, een vraag of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.