Verandering van leefstijlgewoontes

Iedereen heeft een doel: afvallen, aankomen, anders eten. Het is voor iedereen heel persoonlijk. Veel mensen komen bij ons om gewicht te verliezen. De kunst van gewicht verliezen ligt in een verandering van leefgewoontes, een andere leefstijl. De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen maar vooral om leefstijlbegeleiding.

Waar helpt de diëtiste bij?

De diëtiste geeft adviezen op maat, aangepast aan je leefstijl, voeding- en beweegpatroon. Naast reguliere begeleiding, bieden wij ook begeleiding voor mensen met diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmaandoeningen. Diëtetiek wordt volledig vergoed uit uw basisverzekering. Onze diëtiste kan je vergoeding bekijken/adviseren.

Vragen?

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    “Ik ben samen met mijn dochter gestart met het Slimdiet programma onder leiding van Jessica. Nu zijn we vier maanden verder en dit heeft geresulteerd in een gewichtsafname van 21 kilogram! Bedankt Jessica.”
    Elly - Oosterhout