diëtiste de switch fysiomore

Mijn doel was afvallen en lekkerder in mijn vel zitten, dat is gelukt!

Sabrina - Raamsdonksveer

Sabrina was steeds aan het schommelen met het gewicht en had veel diëten geprobeerd. Haar doel was afvallen en haar levensstijl veranderen om een gezond voedingspatroon vol te blijven houden en lekkerder in haar vel te zitten. Gedurende 12 weken kreeg Sabrina wekelijkse begeleiding van diëtiste Maartje, met als resultaat dat ze al zo’n 8 kilo is afgevallen zonder verlies van spiermassa.

Wat was/is je specifieke doel?
Mijn doel was afvallen en lekkerder in mijn vel zitten.

Wat heeft de voedingsbegeleiding (tot nu) je gebracht?
Tot nu toe ben ik acht kilo afgevallen. Daarnaast weet ik nu veel meer over voeding en weet ik beter waar je op kan letten.

Wat heeft onze voedingscoach toegevoegd aan het behalen van jouw doelstelling?
Maartje heeft me veel goede tips en adviezen gegeven, waardoor ik uiteindelijk beter m’n doel kon behalen.

Wat vind je fijn aan de samenwerking tussen jou en onze voedingscoach?
Ik vind het advies dat ze geeft en het schema dat ze gemaakt heeft als voorbeeld erg fijn. Vooral de voorbeelden vond ik erg fijn.

Wil je nog iets kwijt?
Ik ben blij dat ik hiermee gestart ben, me al veel fijner voel en lekkerder in m’n vel zit.

Diëtetiek

Wil jij jouw leefstijl graag veranderen? Onze diëtisten kunnen je hierbij helpen! De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen, maar vooral om leefstijlbegeleiding.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.