Meld je aan en stop met roken!

Wil je ook stoppen met roken? Laat dan hieronder je gegevens achter en meld je aan voor onze cursus inclusief onbeperkt sporten voor € 15,50 per vier weken. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Vergoeding door zorgverzekering

  Goed nieuws! Vanaf 2020 wordt de stoppen met roken cursus (deels) vanuit je basisverzekering vergoed. Je hoeft hiervoor GEEN eigen risico meer te betalen. Als je gebruik maakt van onze cursus, krijg je ook de hulpmiddelen vergoed.

  Kosten declareren
  Om de kosten te declareren dien je de factuur van Fysiomore aan ons te betalen en vervolgens bij je zorgverzekeraar in te dienen. Afhankelijk van je zorgverzekeraar krijg je gemiddeld 60 tot 70% vergoed.

  Ben je verzekerd bij CZ?
  Dan wordt de stoppen met roken cursus volledig vergoed. Je krijgt dan ook geen factuur, die wordt rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd.

  Stoppen met roken

  Stoppen met roken cursus
  Inclusief onbeperkt sporten: € 15,50 per vier weken

  Wil je graag een rookvrij leven? Onze ‘stoppen met roken coaches’ zorgen ervoor dat dit gaat lukken. Tijdens een cursus van 12 weken helpen we je te stoppen met roken en je leefstijl te verbeteren. We doen dit door de gouden combinatie van coaching, sporten en voedingsbegeleiding.

  Onze stop met roken coaches zijn geregistreerd in het ‘Kwaliteitsregister Stoppen met Roken’(= Kabiz). Dat wil zeggen dat zij allemaal gecertificeerd zijn en je op de best mogelijke manier begeleiden naar een rookvrij leven. Controleer de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

  Unieke 3-in-1 combinatie

  Tijdens deze 12 weken word je begeleid door een stoppen met roken coach, een beweegcoach en een diëtiste. Want juist de combinatie tussen coaching, beweging en voeding zorgt ervoor dat deze cursus succesvol is. Stoppen met roken gaat namelijk veel verder dan alleen coaching.

  Bewezen effectief
  Stoppen met roken lukt beter met onze cursus. Dit blijkt uit de onderzoeksresultaten van onze deelnemers. Van de eerste 50 deelnemers is maar liefst 76,4% succesvol gestopt met roken.

  Begeleiding gedurende de cursus

  Onze cursus bestaat uit een wekelijkse groepsbijeenkomst, een-op-een begeleiding en/of telefonische ondersteuning. De bijeenkomsten bestaan uit de volgende onderwerpen:

  1: Verslaving
  2: Effecten van roken
  3: Valkuilen (korte termijn)
  4: De kracht van gedachten
  5: Emoties
  6: Terugval en uitglijders
  7: Gewicht en goede voeding
  8: Mindfulness
  9: Stressmanagement
  10: Meditatie
  11: Bewegen en conditie
  12: Valkuilen (lange termijn)

  Sporten met hoge korting

  Door ondersteuning van diverse partners is het mogelijk deze cursus betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. De eigen bijdrage voor het sporten tijdens de cursus is € 15,50 per vier weken. Dit geeft je recht op 12 weken onbeperkt sporten bij Arendse health club, begeleiding van je ‘stoppen met roken coach’ en een diëtiste.

  De voordelen van stoppen met roken:

  ✔ Fitter en gezonder gevoel
  ✔ Een betere conditie
  ✔ Een mooie huid en een gezonde leefstijl
  ✔ Je geniet van het fit zijn
  ✔ Een langere levensverwachting
  ✔Trakteer jezelf en bespaar € 1200,- – € 2000,- per jaar

  ““Een veel voorkomende angst is gewichtstoename na het stoppen met roken. Als coach ben ik er voor de cursisten om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt!””
  Abby - Coach
  ““Na een lange ‘rook carrière’ van ruim 36 jaar, met af en toe een hele korte onderbreking – zeg maar een mislukte stoppoging – ben ik eindelijk gestopt met roken! ””
  Petra - Oosterhout
  ““Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gestopt met roken. De eerste weken waren het moeilijkst, maar met steun van o.a. de groep en de tips van de geweldige ‘stoppen met roken coach’ Abby is het gelukt!””
  Edward - Oosterhout