rug evenement

Rugzorg bij Fysiomore

Gratis Rugtest bij Fysiomore Breda en Oosterhout

Fysiomore biedt verschillende diensten aan. Eén van die aangeboden specialisaties is Andullatietherapie, een therapie gebaseerd op infrarood en trillingen die klachten door chronische aandoeningen zoals rugklachten, reuma, artritis, artrose en fibromyalgie kan verminderen.

Meer dan klassieke fysiotherapie
Wie, om welke reden dan ook, belemmerd is in zijn mobiliteit heeft er alle voordeel bij beroep te doen op professionele hulp. Bij Fysiomore krijg je daarom een persoonlijk behandelplan op maat. De behandelingen gebeuren individueel. Allerlei uiteenlopende klachten, zoals nek-, schouder- of rugklachten kunnen verholpen worden bij Fysiomore. Naast mobiliteit wordt ook aandacht besteed aan voeding en leefstijl, eveneens belangrijke factoren voor een optimale gezondheid. In totaal stelt Fysiomore meer dan 20 experts te werk, maar “Andullatietherapie doet zoveel meer dan alleen masseren” aldus Rob van de Wijngaart (manager van Fysiomore).

Steeds meer fysiotherapeuten en manuele therapeuten beschikken over een Andullatiematras (ANDUMEDIC) in hun praktijk. “Een eigen Andumedic hebben thuis is natuurlijk nog veel fijner. Je hebt dan zelf de vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe vaak je het apparaat gebruikt. Andullatietherapie is geschikt voor iedereen. Of het nu gaat om mensen met reuma, rugklachten of slapeloosheid. Bovendien helpt de Andullatiematras ook om sneller te herstellen na sportieve prestaties of andere lichamelijke belastingen. Ik kan niet meer zonder!”

Technologie binnen Fysiomore
Ook in de gezondheidszorg plukt men tegenwoordig de vruchten van technologische vooruitgang. Zo gebruiken wij de modernste technieken in ons aanbod: Dry Needling, Echografie, EPTE-therapie, Medical Taping, Shockwave therapie, én… Andullatietherapie. Andullatie is een combinatie van mechanische trillingen en infraroodwarmte. Al bijna 20 jaar wordt deze methode gebruikt bij zowel particulieren als professionals. De therapie kent verbluffende resultaten voor pijnverlichting, mobiliteitsherstel, maar ook fysieke en mentale ontspanning.

rug check

Gratis rugtest
De gratis Rugtest is een samenwerking met HHP. Wij organiseren nu ook in onze praktijken rugtesten. Mensen met chronische klachten kunnen een rugtest laten doen om zo een inzicht te krijgen in de staat van hun wervelkolom. Na de test krijg je een aangepaste therapie voorgesteld die je bij ons in de praktijk kunt volgen!

Wanneer vinden deze rug-evenementen plaats?
13/14/15 april, 12:00 – 20:00 uur bij Fysiomore Oosterhout, Innovatiepark 7
20/21/22 april, 12:00 – 20:00 uur bij Fysiomore Breda, Terheijdenseweg 504

Alle intakes zijn op individuele basis. Onze fysiotherapeuten zullen de RIVM-richtlijnen aanhouden tijdens de intakes/proefsessie Andullatietherpaie.

Interesse?

Reserveer snel je plaats op één van onze komende evenementen. Vul je gegevens hieronder in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.