Meld je nu aan voor een Rugcheck

Wil jij jezelf aanmelden voor een Rugcheck? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de Rugscan in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Over de Rugcheck

  Heb je last van je rug maar weet je niet precies wat deze klachten inhouden of waar ze vandaan komen? Vraag dan een Rugcheck aan bij een van onze fysiotherapeuten.

  Wat houdt de Rugcheck in?
  Met behulp van de Rugscan van maximaal 30 minuten onderzoekt onze fysiotherapeut de probleemgebieden in je rug. Tijdens de Rugscan stellen wij vragen en maken wij een scan van de wervels in de rug, met behulp van de Medimouse. De Medimouse is een apparaat om de beweeglijkheid van je rug in kaart te brengen. De gegevens van de scan komen meteen op de computer en geeft middels een animatie mogelijke probleemgebieden in je rug weer. Vaak worden hier de pijnklachten veroorzaakt.

  Deze apparatuur is op al onze vestigingen beschikbaar.

  Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt de Rugscan en/of vervolgtraject volledig vergoed door je verzekeraar.

  Doel van de Rugcheck

  Het doel is om samen met jouw verhaal en eventuele aanvullende testen een goede indruk te krijgen van het functioneren van je rug. Door het verzamelen van alle gegevens kunnen we conclusies trekken om een goed therapieplan samen te stellen en een oplossing voor je rugklachten aan te reiken.

  Na de Rugscan
  Aan de hand van onze bevindingen bespreken we direct of het zinvol is om een vervolgtraject te volgen. De uitkomst van de Rugscan is geheel vrijblijvend en het is aan jou of je ervoor kiest om eventuele behandelingen te volgen.

  De Rugscan is een behandelprogramma binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.