Fysiomore Rugplan

Het Rugplan van Fysiomore gaat verder dan de traditionele behandelingen bij de fysiotherapeut. Een gespecialiseerd team van rugprofessionals wordt betrokken bij het behandelproject en er wordt gebruik gemaakt van David Spine toestellen die een belangrijke rol spelen in het Rugplan.

Als tijdens de test dat de belangrijke rugspieren niet sterk genoeg zijn, zullen deze eerst op niveau gebracht worden door de trainingen volgens het David Spine Concept. Hierna volgt er een periode van functioneel trainen, waarbij vooral coördinatief getraind wordt. Hierdoor gaat de rug weer goed functioneren voor sport, spel, werk en andere functies uit het dagelijkse leven.

Vraag hier een gratis rugcheck aan
DAVID Spine Concept

Het doel van de behandeling is de rugpijn te laten afnemen, maar ook de rug te versterken. De toestellen zijn speciaal ontworpen zodat ze telkens maar één beweging toelaten en alleen de juiste spieren gebruikt kunnen worden.

Aan het begin van het behandeltraject wordt de patiënt gemeten; er wordt zowel een kracht- als mobiliteitsmeting gedaan. De gemeten waarden worden vergeleken met een database, waardoor een profiel ontstaat van de patiënt.

Met deze toestellen worden zowel de kracht, mobiliteit als coördinatie vergroot. De rugspieren zullen weer in evenwicht komen en de rugpijn zal afnemen. In het traject worden de behandelingen opgevolgd door Functionele Training en leefstijltraining. Het is dus meer dan alleen de pijn wegnemen!

Vraag hier een gratis rugcheck aan
“Met EPTE behandelingen i.c.m. Dry Needling en een nieuw trainingsschema ervaar ik al bijna dagelijks minder pijnklachten. De goede weg is ingezet en met vol vertrouwen ben ik weer helemaal gericht op volledig herstel. ”
Tim - Oosterhout
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
Mildred - Tilburg