Meld je nu aan voor een gratis Rugcheck

Wil jij jezelf aanmelden voor een Gratis Rugcheck? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de Rugcheck in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?


Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Gratis Rugcheck

Heb je last van je rug maar weet je niet precies wat deze klachten inhouden of waar ze vandaan komen? Vraag dan een gratis Rugcheck aan bij een van onze fysiotherapeuten.

Wat houdt de Rugcheck in?
Tijdens de Rugcheck van maximaal 30 minuten testen we de beweeglijkheid van je rug en wervelkolom met speciale David Spine testapparatuur. Met deze apparatuur worden de bewegingsstoornissen aangetoond en wordt bepaald waar de wervels vastzitten of waar deze instabiel zijn. Vaak worden hier de pijnklachten veroorzaakt. Deze apparatuur staat op de vestigingen Breda, Oosterhout en Tilburg.

Natuurlijk kun je ook een Rugcheck aanvragen voor een van onze andere vestigingen. Daar maakt de fysiotherapeut gebruik van een andere soort Rugcheck, die even effectief en nauwkeurig is als met de David Spine apparatuur.

De Rugcheck in de praktijk

Benieuwd hoe een rugcheck er in de praktijk aan toegaat? Bekijk dan deze video:

Na de Rugcheck
Aan de hand van onze bevindingen bespreken we direct of het zinvol is om een vervolgtraject te volgen. De uitkomst van de Rugcheck is geheel vrijblijvend en het is aan jou of je ervoor kiest om eventuele behandelingen te volgen.