Meld je nu aan voor een Rugcheck

Heb je last van rugklachten? Meld je dan nu aan voor de Rugcheck! Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Om een beter inzicht in jouw klachten te krijgen, vragen we je om onderstaande vragenlijst in de vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de Rugcheck in te plannen.

  Hoeveel pijn heb je nu?

  Hoe erg was de pijn die je had in de afgelopen week?

  Heb je last van terugkerende klachten?

  JaNee

  Jouw gegevens:

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Rugcheck

  Over de Rugcheck

  Heb je last van rugpijn weet je niet precies wat deze klachten inhouden of waar ze vandaan komen? Vraag dan een Rugcheck aan bij een van onze rugexperts.

  Wat houdt de Rugcheck in?
  Binnen 30 minuten onderzoekt onze fysiotherapeut de probleemgebieden in je rug. Tijdens de Rugcheck stellen wij vragen en maken wij een analyse (bewegelijkheid) van de wervels in de rug. We brengen de volgende zaken in kaart:

  ✓ Kracht van de rugspieren
  ✓ De lenigheid/mobiliteit van de rug
  ✓ De stabiliteit van de rug

  De uitslag wordt direct met jou besproken en eventuele behandelmogelijkheden worden toegelicht.

  Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt de Rugcheck en/of het mogelijke vervolgtraject volledig vergoed door je verzekeraar.

  Doel van de Rugcheck

  Het doel is om samen met jouw verhaal en eventuele aanvullende testen een goede indruk te krijgen van het functioneren van je rug. Door het verzamelen van alle gegevens kunnen we conclusies trekken om een goed persoonlijk behandelplan samen te stellen en een oplossing voor je rugklachten aan te reiken.

  Na de Rugcheck
  Aan de hand van onze bevindingen bespreken we direct of het zinvol is om een vervolgtraject te volgen. De uitkomst van de Rugcheck is geheel vrijblijvend en het is aan jou of je ervoor kiest om eventuele behandelingen te volgen.

  De Rugcheck is een behandelprogramma binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland (m.u.v. Just).