Fysiomore: de revalidatiespecialist

Ben je onlangs geopereerd en op zoek naar een revalidatiespecialist? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten maken tijdens je herstel gebruik van de meest innoverende revalidatietechnieken en faciliteiten zoals: verwarmde zwembaden, Technogym trainingsapparatuur, rugrevalidatie apparatuur van DAVID Spine, echografie, EPTE Therapie en Dry Needling.

Klik hier om een afspraak te maken
Verschillende revalidatietrajecten

Onze fysiotherapeuten zorgen tijdens het hele revalidatietraject voor optimale begeleiding en controle. Je kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende revalidatietrajecten:

✓ Revalidatie na meniscusoperatie
✓ Revalidatie na voorstekruisband operatie
✓ Revalidatie na nieuwe knie/total knee
✓ Revalidatie na nieuwe heup
✓ Revalidatie na schouderoperatie
✓ Revalidatie na operatie in de rug/nek

Klik hier om een afspraak te maken
Het revalidatietraject in de praktijk

Het revalidatietraject bestaat uit de volgende stappen:

1. Intake door fysiotherapeut of bezoek aan huis;
2. Start revalidatie in het verwarmde zwembad en/of op revalidatie apparatuur (nadat de krammen/hechtingen zijn verwijderd);
3. Wekelijkse controle en begeleiding door de fysiotherapeut;
4. Tussentijdse metingen om de vooruitgang tijdens het revalidatietraject in beeld te brengen;
5. Optimale opbouw en begeleiding naar de terugkeer in hobby’s/sport.

Maak nu een afspraak
“Nadat ik een nieuwe knie heb gekregen, had ik maar één doel: weer een balletje slaan op de tennisbaan samen met mijn maatjes. Dat is met behulp van fysiotherapeut Brian en mijzelf gelukt! Ga niet bij de pakken neerzitten, maar zet door! Zelfs op 79 jarige leeftijd.”
Martin - Dongen
“"We zijn gestart met fysiotherapie en later met EPTE Therapie. Al na een aantal behandelingen is mijn achillespees zo goed als hersteld. Ik kan EPTE Therapie aan iedereen met peesklachten aanbevelen. Bedankt Ramon!"”
Theo - Tilburg
“"Ik heb al lange tijd last van klachten aan mijn achillespezen, maar inmiddels kan ik dankzij EPTE Therapie weer dansen. Ik ben heel erg blij met deze therapie, bedankt Marcel!"”
Mevr. Tieman - Breda
“Na een lange periode met aanhoudende achillespeesklachten heb ik EPTE Therapie ontdekt. Nu een aantal behandelingen verder zijn mijn klachten sterk vermindert. Top!"”
Dhr. Strik - Breda