peutersport

Peuterfysio: plezier, bewegen en leren!

Peuterfysio bij Fysiomore

Lekker springen, rennen, rollen, klimmen en balanceren? Klinkt dit iets voor jouw peuter tussen de 2 en 4 jaar? Lees dan snel verder!

Peuters zijn vaak heel bewegelijk en hebben energie voor 10. Hoe fijn is het dan als ze lekker in een klein groepje samen met andere peuters hun energie kwijt kunnen en ook kunnen werken aan hun motorische vaardigheden. Ook het samen spelen met andere kindjes is goed voor hun sociale ontwikkeling. Onder begeleiding van onze kinderfysiotherapeut leert jouw kindje spelenderwijs alle belangrijke motorische vaardigheden.

Peuterfysio bij ons is een groepsles van 45 minuten en bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Spelenderwijs leren de peuters allerlei belangrijke vaardigheden zoals balanceren, met de bal overgooien, springen of over dingen klimmen. Ook leert jouw kind sociale vaardigheden, zoals met andere kinderen samen spelen en wachten op de beurt. Super goed voor hun motorische ontwikkeling en hierdoor een perfecte voorbereiding op de basisschool.

Tijdens de les peuterfysio wordt er gebruik gemaakt van verschillende leuke spelmaterialen, en ze hebben lekker de ruimte om met elkaar te spelen. Dit alles uiteraard onder begeleiding van onze enthousiaste kinderfysiotherapeut.

Een keer een gratis proefles meedoen is mogelijk. Peuterfysio is mogelijk op de locaties Breda, Dongen, Etten-Leur, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg.
Kijk hier voor meer informatie, lesdagen en tijden.

Vraag hier een GRATIS Proefles aan

Wil je een keertje meedoen met Peuterfysio of Kleuterfysio? Dat kan! Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier, dan neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.