Jaarlijks worden er in Nederland duizenden operaties uitgevoerd. Na een orthopedische ingreep is een passend revalidatietraject erg belangrijk voor een optimaal en snel herstel. Je lichaam moet zich weer herstellen in de conditie waar hij zich voor de operatie bevond. Wij zijn de specialist in de orthopedische revalidatie die volgt op een ingreep. Door nauwe samenwerking met diverse specialisten in ziekenhuizen en klinieken bieden we jou een optimaal zorg- en revalidatietraject.

Waarom revalideren na een operatie?

Na een operatie van bijvoorbeeld jouw schouder-, heup- en knie, zoals een totale heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus- of kijkoperatie moet jij revalideren. Ook na een ongeval thuis, op het werk of door sport is orthopedische revalidatie erg belangrijk. Wanneer jij op de juiste manier revalideert, verklein jij de kans dat klachten op een later moment terugkomen.

Orthopedische Revalidatie is een behandelvorm binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Optimaal revalideren

Naast revalidatie na een operatie bieden wij ook begeleiding voor een operatie. Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit voor een operatie, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen.
Onze fysiotherapeuten bezoeken jou in sommige gevallen ook aan huis voor revalidatie, wanneer jij (tijdelijk) minder mobiel bent en niet naar ons toe kunt komen.

Benieuwd hoe Fysiomore kan helpen?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Orthopedische revalidatie bij Fysiomore

  Wat verbeteren we bij orthopedische revalidatie?
  ✓ Mobiliteit
  ✓ Coördinatie
  ✓ Spierkracht
  ✓ Stabiliteit
  ✓ Uithoudingsvermogen

  Middels specifieke oefeningen verbeteren we de belastbaarheid van bijvoorbeeld jouw knie, schouder of heup. Samen met jou stellen we een specifiek behandelplan op waarbij rekening wordt gouden met jouw wensen en behoeften.

  Moderne innovatieve behandelapparatuur

  Fysiomore maakt op alle locaties gebruik van de modernste revalidatie apparatuur. Deze apparatuur in combinatie met een ervaren fysiotherapeut zorgt voor een optimale revalidatie na een operatie

  Fitness Breda

  “Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
  Mildred - Tilburg
  “Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
  Helma - Oosterhout