Bewegingen uit het dagelijks leven

Bij oefentherapie werken we zoveel mogelijk met bewegingen uit het dagelijks leven. We focussen op bewegingen die het meest van belang zijn voor jou. Voor de ene zal dat bukken zijn, voor een ander is het lopen of zitten. Correctie van werkhouding neemt hier ook een belangrijke plaats in.

Doel van de oefentherapie
Het doel van oefentherapie is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen. Hierbij wordt uitgegaan van ieders persoonlijke bewegingsmogelijkheden en wordt rekening gehouden met ieders eigen situatie.

Klik hier om een afspraak te maken
Welke klachten behandelen we:

✔ Nek-, schouder- en rugklachten
✔ Beroepsklachten zoals RSI en rugklachten in verzorgende beroepen
✔ Hernia
✔ Ischias en andere uitstralende zenuwpijnen
✔ Revalidatie na een ongeval of een heupoperatie
✔ Verbetering van de motoriek van kinderen
✔ Bekkeninstabiliteit

Klik hier om een afspraak te maken
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout