Meld je nu aan voor een Nek Onderzoek

Wil jij jezelf aanmelden voor een Nek Onderzoek? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Gratis Nekcheck

  Over het onderzoek

  Heb je last van je nek, schouders en/of hoofdpijnklachten maar weet je niet precies wat deze klachten inhouden of waar ze vandaan komen? Neem dan deel aan ons wetenschappelijk onderzoek naar nekklachten. Het onderzoek is goedgekeurd door de Medisch Ethische Toetsingscommissie Zuyderland.

  Wat houdt het Nek Onderzoek in?
  We starten het onderzoek met een persoonlijke intake en diverse vragenlijsten zodat onze fysiotherapeut een goed beeld van je klachten krijgt. Deze vragen worden je digitaal aangeboden, echter kunnen ze ook op de praktijk worden ingevuld.

  Tijdens het Nek Onderzoek testen we de beweeglijkheid van je nek en schouders met speciale behandeltechnieken. Onze fysiotherapeut krijgt dan een beter beeld waar je klachten precies vandaan komen. Aan de hand van onze bevindingen bespreken we direct of het zinvol is om een vervolgtraject te volgen. De uitkomst van het onderzoek is geheel vrijblijvend en het is aan jou of je ervoor kiest om eventuele behandelingen te volgen.

  Het Nek Onderzoek is een vorm van reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, wordt het Nek Onderzoek volledig vergoed door je verzekeraar.

  Wanneer kom je in aanmerking voor het onderzoek?

  Je komt in aanmerking voor het Nek Onderzoek als je minimaal één van onderstaande klachten hebt:

  ✓ Stijfheid in de nek
  ✓ Pijnscheuten
  ✓ Uitstraling naar de schouder/arm
  ✓ Uitstraling naar het hoofd
  ✓ hoofdpijn
  ✓ Tintelingen
  ✓ Whiplash

  Heb je last van bovenstaande klachten? Meld je dan snel aan voor het Nek Onderzoek!