Thijs Jongbloets

Thijs Jongbloets

Fysiotherapeut i.o.
t.jongbloets@fysiomore.nl

Wie is Thijs?
Ik ben Thijs Jongbloets en ben 22 jaar. Ik ben een vierdejaars student fysiotherapie die vanaf komende januari het team van Fysiomore kom versterken.
Naast mijn studie en mijn nieuwe baan bij Fysiomore ben ik werkzaam bij een Albert Heijn filiaal in Tilburg, waar ik inmiddels al 4 jaar werkzaam ben in deze functie. Gelukkig bestaat mijn leven niet alleen uit werken en studeren! Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool waar ik het heerlijk vind om te trainen. Ook voetbal ik nog in een vriendenteam waar we 1x in de week trainen en op zaterdag een wedstrijd voetbal.

Ik vind het ook leuk om met vrienden een biertje te drinken en leuke uitstapjes te maken met mijn vrienden of vriendin.

Wat is jouw specialiteit?
Mijn specialiteit is het contact met zowel de collega’s als de patiënt. Ik ben erg sociaal en maak graag een praatje.
Daarnaast ben ik lang trainer geweest van verschillende voetbalteams waardoor het instrueren van groepen ook een kracht van me is.

Waar wil je naartoe?
Sinds dat ik de opleiding fysiotherapie ben gaan studeren roep ik al dat mijn doel is om later sportfysiotherapeut te worden! Echter ben ik in mijn voorgaande stages maar weinig in aanraking gekomen met de sportfysiotherapie. Gelukkig ga ik in mijn laatste stage bij de Willem 2 voetbal academie ontdekken of de verwachtingen die ik heb van sportfysiotherapie bij me passen. Ook sluit ik niet uit dat ik eventueel de master tot manueel therapeut wil volgen.

Leuk om over Thijs te weten..
Als laatste is het leuk om over mij te weten dat ik het heerlijk vind om op wintersport te gaan en dat ik dit het liefst ieder jaar 2x zou willen doen.

Ik kijk er naar uit om iedereen beter te leren kennen! En heb zin in de uitdaging die voor me ligt.
Hopelijk tot snel!