Niene van Gurp

Niene van Gurp

Assistent fysiotherapeute
n.van.gurp@fysiomore.nl

Wie is Niene?
Mijn naam is Niene van Gurp, 22 jaar oud en ik woon in Prinsenbeek. Ik ben een enthousiast, sociaal en creatief persoon die van hard werken houdt. Doelen opstellen, hier naartoe werken en dan ook nog behalen vind ik erg mooi om te zien en fijn als ik hier een onderdeel van mag uitmaken. Vanaf 1 mei ben ik werkzaam als assistent-fysiotherapeute bij Fysiomore Breda en ga ik kinderen 1 op 1 begeleiding in het water geven.

Wat is jouw achtergrond?
Vanaf de middelbare school wist ik dat ik met mensen wil werken en iets voor hen wil betekenen. Ik heb voor de MBO opleiding Welness & Lifestyle gekozen. Deze opleiding was erg breed en besloot daarom nog door te studeren. Dit is HBO Sportkunde geworden. Ondertussen zit ik in het 3e leerjaar en ga ik volgend jaar afstuderen. Binnen de opleiding heb ik de minor Bewegingsagogiek succesvol afgerond en ben ik nu bezig voor Sport Medisch Trainer. Voor beide heb ik stage gelopen bij Fysiomore. Dit is zo goed bevallen dat ik nu mag blijven hangen en assistent-fysiotherapeute ben geworden.
Naast het studeren ben ik bijna 5 jaar werkzaam in de fitnessbranche en geef ik sinds kort zwemlessen. Ik heb tot 3 jaar geleden altijd gehockeyd maar sport nu zelf ook in de fitness.

Wat is jouw specialiteit?
Mijn specialiteit is om mensen goed in te kunnen schatten wat hun wensen/behoeftes zijn en hierop in te spelen. Samen de juiste doelen opstellen vind ik belangrijk. Ik houd ervan om de gezelligheid mee te nemen in de behandelingen zodat de patiënten/kinderen zich snel op hun gemak en vertrouwd voelen bij mij.

Leuk om over Niene te weten…
Vroeger dacht ik altijd dat ik met volwassenen of ouderen zou gaan werken. Nooit gedacht dat ik met kinderen zou gaan werken, maar het gebeurt nu toch echt en ik vind het nog leuk ook! Verder ben ik heel competitief, ik zal altijd mijn stinkende best doen en mezelf 100% inzetten.