Meike de Roos

Meike de Roos

Diëtiste
Leefstijlcoach
m.de.roos@fysiomore.nl
KP-nummer 19105996989
BLCN-nummer: LO802

Wie is Meike?
Ik ben Meike, 48 jaar en woon samen met mijn partner Marc en 5 dochters in het centrum van Tilburg. Ik kan enorm genieten van deze drukte thuis maar zoek ook graag de rust op door naar buiten te gaan of bezig te zijn met een van mijn hobby’s. Verder ben ik vaak vrolijk en lach ik graag!

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb in Amsterdam gestudeerd aan de HVA Voeding en Diëtetiek. Ik ben daarna gaan werken als artsenbezoeker en later als rayonmanager en diëtist. Inmiddels heb ik besloten om een ander pad te gaan bewandelen. De keuze werd de post Hbo-opleiding tot leefstijlcoach, een mooie aanvulling op mijn achtergrond als diëtist. En met heel veel enthousiasme heb ik mijn diploma in januari van dit jaar gehaald.

Wat wordt jouw functie bij Fysiomore?
Ik ga werken als leefstijlcoach en diëtist. Een nieuwe functie bij Fysiomore. Ik ga werken bij de vestigingen in Tilburg en Dongen. Ik ga cliënten met leefstijl gerelateerde vragen individueel begeleiden en we gaan het Cool programma aanbieden. Het Cool programma is een onderdeel van 1 van de 4 GLI’s (gecombineerde leefstijlinterventies), een programma gedurende twee jaar gericht op gewichtsverlies en gezonde leefstijl. Met heel veel zin en enthousiasme ga ik dit alles opstarten.

Leuk om over Meike te weten…
Afgelopen november werd ik gevraagd door een aantal vriendinnen of ik mee wilde gaan doen met een aantal trainingssessies Padellen. Meteen na les 1 was ik verkocht! Daarnaast wandel ik vaak, af en toe yoga en golf ik.
Ik hou van koken, leuk om samen te zijn met het gezin en met vrienden. Op zaterdag en inmiddels ook op zondag (wat nu al eventjes niet kan helaas) ben ik vaak te vinden op het hockeyveld van Weredi.