Maayke Voets

Maayke Voets

Assistent Fysiotherapeute
m.voets@fysiomore.nl

Wie is Maayke?
Ik ben Maayke Voets, 24 jaar en woonachtig in Dongen. Ik ben een spontaan en energiek persoon. Zelf ben ik graag bezig met sport of bewegen en vind het belangrijk dit over te brengen naar anderen. Vanaf 1 september ga ik aan het werk als assistent fysiotherapie bij Fysiomore Dongen. Hierbij zal ik voornamelijk één-op-één begeleiding gaan geven aan kinderen in het zwembad.

Wat is mijn achtergrond
In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Hbo Sportkunde. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over het begeleiden van mensen/kinderen op verschillende vlakken. Gedurende mijn 3de leerjaar heb ik de minor Aangepast sporten gevolgd. Naast mijn opleiding en mijn middelbare school heb ik altijd wedstrijden gezwommen. Ik heb daarbij ook lange tijd zwemles gegeven, 7 jaar bij de vereniging en nu inmiddels 2 jaar bij Arendse.

Wat is mijn specialiteit?
Mijn specialiteit ligt in het water. Aangezien ik zelf vele uren in het zwembad heb gespendeerd, heb ik een liefde en passie ontwikkeld voor het zwemmen. Daarnaast heb ik altijd een goede connectie gehad met kinderen en vind ik het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen bij mij en in het water.

Leuk om over Maayke te weten…
Vroeger lag ik gemiddeld 5 dagen in het zwembad of om te trainen voor wedstrijden. Ik ben zelfs in 2013 2de geworden op de Brabantse kampioenschappen op de 100 meter vlinderslag. Het gevoel van in het water duiken, is nog steeds iets waar ik heel blij van kan worden.