Fysiotherapeut Maartje

Maartje Damen

Algemeen fysiotherapeut
Kinderfysiotherapeut
m.damen@fysiomore.nl
BIG-nummer 89921068904
Mijn specialisaties

✔ Algemeen fysiotherapeut
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Dry Needling
✔ Hydrotherapie
✔ ESWT/Shockwave therapie
✔ COPD (longproblemen)
✔ Fitkids
✔ Schrijftherapie

Wie is Maartje?
Ik ben Maartje Damen, 30 jaar en kinderfysiotherapeute bij Fysiomore. Dit doe ik met enorm veel plezier en vindt het dan ook de uitdaging om voor ieder kind een geschikt behandelplan te maken.

Wat is mijn achtergrond?
Ik heb mijn hele leven al met kinderen en sport gewerkt. Ik heb de opleiding 1ste-graads gymdocent afgerond en hierna vele jaren turnlessen en zwemlessen gegeven. Vervolgens ben ik de opleiding fysiotherapie gedaan, gevolgd door de master kinderfysiotherapie. Ik werk op dit moment dan al sinds 2014 bij Fysiomore/Arendse health club.

Wat is mijn specialiteit?
Bij Fysiomore begeleid ik veel kinderen met motorische problematieken, voorbeelden hiervan zijn: zwemmen, schrijven, rennen, traplopen, etc.; eigenlijk alles in de fijne en grove motoriek. Hiernaast begeleid ik twee groepen: de Peutergym en de Fitkids, waarbij kinderen zitten met gedragsproblematiek en motorische achterstanden. Ook behandel ik kinderen met orthopedische klachten.

Leuk om over Maartje te weten…
Ik woon samen met mijn vriend en twee katten. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en tennis qua sport en spreek graag met vrienden af voor een leuke gezellige avond.