floris jan

Floris-Jan Hoogbergen

Algemeen fysiotherapeut
fj.hoogbergen@fysiomore.nl
BIG-nummer 29930621604

Wie is Floris-Jan?
Ik ben Floris-Jan Hoogbergen, 23 jaar en ik woon momenteel in Breda. Ik ben sinds februari 2022 werkzaam bij Fysiomore op twee verschillende locaties, namelijk Breda en Etten-Leur.

Wat is jouw achtergrond?
In september 2017 ben ik mijn studie tot fysiotherapeut gestart aan de Avans te Breda. In januari 2022 ben ik afgestudeerd en ben ik mijn zoektocht begonnen naar een nieuwe baan als startend fysiotherapeut. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor Fysiomore!

Specialisaties
Momenteel ben ik nog een algemeen fysiotherapeut en ben ik opzoek naar een passende vervolgstudie. Ik sta open voor heel veel dingen maar zie mezelf toch de sport of manuele kant opgaan in de fysiotherapie. In de nabije toekomst hoop ik dus ook om een Master te kunnen gaan doen in de sport of manuele therapie.

Leuk om over mij te weten…
Naast een leuke en uitdagende baan bij Fysiomore, hockey ik in het eerste van BH&BC Breda. Naast vele uren zelf op het veld te staan, ben ik ook nog bezig om jeugdteams bij Breda te voorzien van trainingen. Daarnaast neem ik het coachen van JC1 ook op mij. Het kost me soms veel tijd, maar ik het momenteel te leuk om mee te stoppen!