Bas van Loon

Bas van Loon

Stagiaire Fysiomore
Wie is Bas?

Mijn naam is Bas van Loon. Ik ben 21 jaar oud en ben woonachtig in Rijen.

Welke opleiding volg je?
Ik doe de opleiding fysiotherapie op het Avans in Breda. Ik zit nu in het 3e jaar en heb het ontzettend naar mijn zin. In de Corona-periode is het vooral online-les geworden. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om weer praktisch aan de slag te gaan.

Wat lijkt je leuk om bij Fysiomore te gaan leren?
Van nature vind ik het leuk om mensen te helpen. Het lijkt mij dan ook leuk om mensen te begeleiden vanaf de binnenkomst in de praktijk en samen een behandeltraject aan te gaan. Mijn vorige stageplaatsen zijn voornamelijk kleine praktijken geweest. Ik kijk er naar uit om bij deze grote praktijk te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast ben ik van plan om mezelf later te specialiseren en ik hoop hier te vinden wat ik het leukste vind om te doen.

Wat hoop je in de toekomst te gaan bereiken als fysiotherapeut?
Ik hoop later zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden en voor zover als mogelijk van de klachten af te helpen. Dan zou het natuurlijk leuk zijn als ik met een leuk en gezellig team kan samenwerken en waar ik ook veel van kan leren.

Leuk om over Bas te weten…
Ik ben heel leergierig en vind het leuk om met mensen bezig te zijn. Ik sport zelf heel graag en blijf graag fit. Ik voetbal sinds dit seizoen in het 1e elftal van V.V. Rijen als keeper, maar helaas liggen op dit moment alle sporten stil.