Bart van Dijke

Fysiotherapeut i.o.
b.van.dijke@fysiomore.nl

Wie is Bart?
Ik ben Bart van Dijke, 24 jaar jong en ik kom uit Etten-Leur. Ik ben een echte sport liefhebber, ik doe zelf aan voetbal en fitness. Ik ben een sociale jongen die altijd open staat voor een gezellig praatje. Het geeft mij altijd super veel energie om tussen de mensen te zijn. Ik ben leergierig en ik heb de ambitie om iedereen de best mogelijke zorg te leveren als fysiotherapeut.

Welke opleiding volg je?
Momenteel studeer ik Fysiotherapie, aan Avans Hogeschool te Breda. Daarnaast heb ik in het verleden mijn HBO diploma Gezondheidszorg Technologie behaald.

Wat hoop je te leren bij Fysiomore?
Ik wil mezelf verder ontwikkelen tot een completere fysiotherapeut. Ik hoop dat ik leer om de kennis die ik heb opgedaan op school, te vertalen naar de praktijk. Ik hoop dat ik mijn expertise kan vergroten en na deze stage in staat ben zelfstandig te kunnen functioneren als fysiotherapeut.

Leuk om over Bart te weten…
Naar zaterdagmiddag een lekker potje gevoetbald te hebben, ben ik op zaterdagavond vaak op het terras in Breda te vinden, daar drink ik regelmatig gezellig drankjes met mijn vrienden. Daarnaast kan je mij in het NAC stadion tegenkomen, ik sta bij thuiswedstrijden de trots van Breda aan te moedigen.