annabel klijberg

Annabel Klijberg

Algemeen fysiotherapeut
Kinderfysiotherapeut i.o.
a.klijberg@fysiomore.nl
BIG-nummer: 69929782804

Wie is Annabel?
Ik ben 22 jaar en ik woon in Tilburg bij mijn lieve papa en mama en mijn hondje Kismo. Per 1 augustus zal ik werkzaam zijn als (kinder)fysiotherapeut op de locaties Dongen en Tilburg Centrum.

Wat is mijn achtergrond?
Afgelopen zomer (2021) ben ik afgestudeerd voor de bacheloropleiding Fysiotherapie. Ik heb altijd geroepen dat ik “iets met kinderen” wilde gaan doen. Tijdens mijn afstudeerstage bij Revalidatiecentrum Libra heb ik mogen werken met verschillende doelgroepen kinderen. Ik dacht meteen: “Dit wil ik gaan doen”. Daarom zal ik in september starten met de masteropleiding Kinderfysiotherapie. Dit is een deeltijdopleiding, dus ik ga alles wat ik leer tijdens de opleiding meteen toepassen bij mijn werk bij Fysiomore.

Wat zijn mijn specialisaties?
Kinderfysiotherapie en Hydrotherapie.

Leuk om over mij te weten…
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn hondje wandelen in de bossen. Ik heb een vriend met passie voor koken, dus in de weekenden zijn wij vaak in de keuken te vinden. Ik geniet van momenten wanneer ik lekker in mijn pyjama op de bank een wijntje drink, maar ik houd ook wel van een feestje of een borrel op het terras.