Op weg naar een gezonde leefstijl

Bij Fysiomore gaan we een aantal stappen verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben de afgelopen jaren namelijk geleerd dat mensen op zoek zijn naar steeds meer zaken die hun leefstijl positief kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en genotsmiddelen. Onze therapeuten helpen je dan ook op het gebied van leefstijl.

Klik hier om een afspraak te maken
Diëtetiek

Worstel jij elke ochtend weer om die spijkerbroek dicht te krijgen? Of heb je juist een te laag gewicht en lukt het je niet om aan te komen? Of misschien moet je zelfs een dieet volgen om medische redenen? Je eetpatroon veranderen is zeker niet gemakkelijk, maar daar helpen wij je graag bij.

Onze diëtistes helpen je met:

✔ Gezonde keuzes te maken in je voeding door het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen.
✔ Meer over de werking van de stofwisseling en hoe je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging.
✔ Je krijgt advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht besteedt aan gezonde tussendoortjes.

Goed om te weten
Voor een bezoek aan de diëtiste wordt eerst je eigen risico aangesproken, daarna valt het in de basisverzekering. Voor mensen in de ketenzorg is er geen sprake van een eigen risico en valt dit meteen in de verzekering.

Klik hier om een afspraak te maken
“Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
Mildred - Tilburg