Meld je nu aan voor een Knie Check

Wil jij jezelf aanmelden voor een Knie Check? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Om een beter inzicht in jouw klachten te krijgen, vragen we je om onderstaande vragenlijst in de vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Hoeveel pijn heb je nu?

  Hoe erg was de pijn die je had in de afgelopen week?

  Heb je last van terugkerende klachten?

  JaNee

  Jouw gegevens:

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  De Knie Check

  Heb je last van je knie, maar weet je niet precies wat deze klachten inhouden of waar ze vandaan komen? Maak dan een afspraak voor de Knie Check. Eén van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zal je knie onderzoeken en eventueel een echografie kunnen maken. Vervolgens ontvang je van ons een advies omtrent je klachten.

  Wat houdt de Knie Check in?
  Tijdens de Knie Check testen we de beweeglijkheid van je knie. Onze fysiotherapeut krijgt zo een beter beeld waar je klachten precies vandaan komen. Indien gewenst kan er een echografie van de structuren rond de knie worden gemaakt.
  Aan de hand van onze bevindingen bespreken we direct of het zinvol is om een eventueel vervolgtraject te volgen. De uitkomst van het onderzoek is geheel vrijblijvend en het is aan jou of je ervoor kiest om eventuele behandelingen te volgen.

  De Knie Check is een vorm van reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, wordt de Knie Check volledig vergoed door je zorgverzekeraar.

  Wanneer kom je in aanmerking voor de Knie Check?

  Je komt in aanmerking voor de Knie Check als je minimaal één van onderstaande klachten hebt:

  ✓ Stijfheid in de knie
  ✓ Pijnscheuten
  ✓ Slotklachten in de knie
  ✓ Zwelling in de knie
  ✓ Gevoel van instabiliteit in de knie
  ✓ Minder kracht in de benen
  ✓ Gemakkelijk spierpijn/spierkramp in de kuit

  Heb je last van bovenstaande klachten? Meld je dan snel aan voor de Knie Check!