Kinderfysiotherapie bij Fysiomore

Kinderen zijn continu in beweging en in ontwikkeling. Dit gaat met vallen en opstaan. Blessures, ongelukjes, problemen in de motorische ontwikkeling en medische of chronische indicaties zijn daarbij heel vervelend. Onze kinderfysiotherapeut helpt kinderen van 0 tot 18 jaar met allerlei uiteenlopende problemen.

Kinderfysiotherapie bij baby’s

Baby’s kunnen verschillende signalen laten zien die wijzen op motorische problemen. Fysiomore is gespecialiseerd in het herkennen van deze signalen en de behandeling hiervan. Ouders van baby’s komen met verschillende problemen bij de kinderfysiotherapeut zoals een voorkeurshouding, niet kunnen omrollen, zitten, kruipen of lopen, billenschuiven, een syndroom of bijvoorbeeld na een operatie.

Kinderfysiotherapie in het zwembad

Kinderfysiotherapie in het zwembad is geschikt voor alle kinderen die moeite hebben met zwemles en weinig tot geen vooruitgang boeken. Onze kinderfysiotherapeuten zijn experts op het gebied van kinderen met zwemproblemen. Kinderen die motorisch achterliggen worden door hen extra ondersteund door fysiotherapie behandelingen in het warme water van het zwembad (32°C). Er is een goede communicatie tussen de therapeut en zwemleraar zodat het kind optimaal wordt begeleid.

Volledig vergoed uit de basisverzekering

Fysiomore heeft een aantal kinderfysiotherapeuten in dienst die zich richten op kinderen van 0 tot 18 jaar. Het is mogelijk te behandelen op individuele basis, kleine groepjes en we hebben een speciaal programma ontwikkeld, genaamd Fitkids.

Vergoeding kinderfysiotherapie
Kinderen tot 18 jaar kunnen gebruik maken van 18 kinderfysiotherapie behandelingen per kalenderjaar. Deze behandelingen worden volledig vergoed uit de basisverzekering en gaan niet ten koste van het eigen risico.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat de mogelijkheid om een vergoeding voor behandelingen die je niet vergoed krijgt vanuit de basisverzekering toch vergoed te krijgen. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

“Luuk is hypermobiel en krijgt al een aantal maanden zwemtherapie. Na drie jaar zwemles mag hij afzwemmen voor zijn A-diploma! Daar is hij heel erg trots op en fysiotherapeute Niene heeft hem daar goed bij geholpen!”
Luuk - Breda
“Sem is een jongen met een lichte ASS indicatie. Hij is bij Marita terecht gekomen doordat hij met de reguliere zwemles niet kon bijbenen. Marita heeft Sem geholpen met het aanleren van de zwemslagen. Nu mag hij afzwemmen voor zijn A diploma! Marita bedankt voor je ondersteuning en ik zeg op naar Diploma B!”
Sem - Raamsdonksveer
“"Onze zoon Ilija is 5 jaar. Op advies van zijn juf is hij naar Kim gegaan om beter met links te leren schrijven. We zijn heel blij met de schrijftherapie en zien ook duidelijke vooruitgang. Hartstikke bedankt voor de fijne therapie en we blijven goed oefenen met Ilija!"”
Biljana - Breda
“"Mijn ervaring met Fysiomore is super! Mijn zoontje kreeg kinderfysiotherapie in verband met een afplatting van zijn achterhoofdje en een motorische achterstand. Nu kan hij met 10 maanden liggen op zijn buik, rollen, bijna kruipen en staan. Ook is zijn hoofdje stukken verbeterd. Wij zijn super trots op Quinn en enorm blij met Marita!"”
Samantha - Raamsdonksveer