Kinderen zijn continu in beweging

Kinderen zijn continu in beweging en in ontwikkeling. Dit gaat met vallen en opstaan. Blessures, ongelukjes, problemen in de motorische ontwikkeling of medisch en chronische indicaties zijn daarbij heel vervelend. Fysiomore helpt daarbij.

Kinderfysiotherapie bij Fysiomore

Fysiomore heeft een aantal kinderfysiotherapeuten in dienst die zich richten op kinderen van 0 tot 18 jaar. Het is mogelijk te behandelen op individuele basis, kleine groepjes en we hebben een speciaal programma ontwikkeld, genaamd Fitkids.

Vergoeding kinderfysiotherapie
Kinderen tot 18 jaar kunnen gebruik maken van 18 kinderfysiotherapie behandelingen per kalenderjaar. Deze behandelingen worden volledig vergoed uit de basisverzekering en kosten je dus niets.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je ook een vergoeding voor behandelingen die je niet vergoed krijgt uit de basisverzekering.

“De behandeling slaat aan en mijn pees voelt al een stuk minder pijnlijk! Op de echo zien we duidelijke verbeteringen en herstel. Ik heb vorige week zelfs al weer even op een snowboard gestaan. ”
Anne-Loes - Oosterhout
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Steffie maakte de therapie speels en uitdagend, waardoor Tim ook zin kreeg om thuis te oefenen. Inmiddels gaat hij met sprongen vooruit. Hij loopt minder op zijn tenen en ook op school merken ze dat zijn handschrift steeds netter en leesbaarder wordt.”
Tim - Dongen
“Justin heeft de zwemslagen nu eindelijk goed onder de knie en hij heeft zelfs zijn A diploma kunnen halen! Justin heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Wij zijn erg blij met Steffie.”
Justin - Dongen