Fysiotherapie in het water

Hydrotherapie in het zwembad is bedoeld voor mensen die door hun klachten moeite hebben met oefeningen uitvoeren op het droge. Dit kan bijvoorbeeld komen door klachten aan spieren/gewrichten, maar ook spierziektes of een hernia. Hydrotherapie is ook geschikt voor mensen met chronische pijn of die een operatie hebben ondergaan aan hun gewrichten of wervelkolom.

Klik hier om een afspraak te maken
Hoe werkt Hydrotherapie?

Hydrotherapie is een actieve vorm van fysiotherapie waarbij lichaamsoefeningen in verwarmd water worden uitgevoerd. Fysiomore biedt hydrotherapie aan in groepsverband én individueel.

Het grote voordeel van fysiotherapie in het water is dat het lichaam licht aanvoelt, de angst om te vallen verdwijnt en je kan je beter ontspannen door het warme water. Dit zorgt voor minder pijn tijdens de oefeningen.

Hydrotherapie wordt aangeboden in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Hydrotherapie is een behandelvorm binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Klik hier om een afspraak te maken
“Met EPTE behandelingen i.c.m. Dry Needling en een nieuw trainingsschema ervaar ik al bijna dagelijks minder pijnklachten. De goede weg is ingezet en met vol vertrouwen ben ik weer helemaal gericht op volledig herstel. ”
Tim - Oosterhout
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout