Fysiotherapie in het water

Hydrotherapie in het zwembad is bedoeld voor mensen die door hun klachten moeite hebben met oefeningen uitvoeren op het droge. Dit kan bijvoorbeeld komen door klachten aan spieren/gewrichten, maar ook spierziektes of een hernia. Hydrotherapie is ook geschikt voor mensen met chronische pijn of die een operatie hebben ondergaan aan hun gewrichten of wervelkolom.

Klik hier om een afspraak te maken
Hoe werkt Hydrotherapie?

Hydrotherapie is een actieve vorm van fysiotherapie waarbij lichaamsoefeningen in verwarmd water worden uitgevoerd. Fysiomore biedt hydrotherapie aan in groepsverband én individueel.

Het grote voordeel van fysiotherapie in het water is dat het lichaam licht aanvoelt, de angst om te vallen verdwijnt en je kan je beter ontspannen door het warme water. Dit zorgt voor minder pijn tijdens de oefeningen.

Hydrotherapie wordt aangeboden in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Hydrotherapie is een behandelvorm binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Klik hier om een afspraak te maken
“Hele goede ervaring met de Zwanger & Fit lessen van Fysiomore. Duidelijke uitleg, fijne oefeningen en vooral heel erg fijn om in het zwembad te sporten. Hierdoor lukte het om tot het laatst toe te sporten. Daarnaast erg leuk om op deze manier contact te hebben met andere zwangere vrouwen!”
Merel - Breda
“"We zijn gestart met fysiotherapie en later met EPTE Therapie. Al na een aantal behandelingen is mijn achillespees zo goed als hersteld. Ik kan EPTE Therapie aan iedereen met peesklachten aanbevelen. Bedankt Ramon!"”
Theo - Tilburg
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout