fysiotherapie verzekeren 2021

Hoe kan ik me verzekeren voor fysiotherapie in 2021?

Stel je wordt iedere ochtend wakker met rug/nekpijn, of je blijft maar last houden van die sportblessure. In die gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Fysiotherapie is de tak in de gezondheidszorg die zich bezighoudt met het functioneren van ons bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat bestaat uit jouw botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Samen zorgen zij ervoor dat jouw lichaam zich kan bewegen. Heb jij pijnklachten die je belemmeren in het bewegen? Dan kan een Fysiomore fysiotherapeut jou vaak verder helpen.

Fysiotherapie wordt in sommige gevallen (deels) vergoed vanuit de basisverzekering, maar meestal is dit niet het geval. Daarom is het verstandig om fysiotherapie aanvullend mee te verzekeren.

Wat raden wij aan?

Om je ook in 2021 optimaal te kunnen behandelen raden wij je aan om voor minimaal 21 sessies fysiotherapie te verzekeren.

Wil jij weten wat de fysiotherapie vergoedingen 2021 zijn en wat de kosten van deze aanvullende verzekeringen zijn? Bekijk hieronder het handige overzicht van alle aanbieders en hun premies voor 2021.