Meld je nu aan voor een Gratis Houdingcheck

Wil je gebruik maken van een Gratis Houdingcheck? Laat dan je gegevens achter en kies een vestiging. Een van onze fysiotherapeuten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Houdingcheck

Hoe is het met jouw houding gesteld?

Wil je testen of je houding wel zo goed is als dat je denkt? Of ervaar je lichamelijke klachten en ben je benieuwd of deze in relatie staan tot je houding? Laat dan een Houdingcheck uitvoeren voor jezelf, je partner of je kind.

Wat houdt de houdingcheck in?
Lopen, zitten, bukken, tillen… we bewegen de hele dag en vaak onbewust. Daarbij heeft iedereen zijn eigen houding en manier van bewegen, maar soms zijn die niet goed voor je lichaam. Er kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld je rug, nek of schouder.

Wil je gebruik maken van een Gratis Houdingcheck? Kom dan langs bij Fysiomore voor een persoonlijk advies op maat.

Hoe gaat een houdingcheck in zijn werk?

Tijdens de Houdingcheck kijkt een fysiotherapeut in 15 minuten naar je houding en de manier waarop je beweegt. Ook is er ruimte om eventuele lichamelijke klachten te bespreken. In deze video laten we in het kort zien hoe de Houdingcheck in zijn werk gaat:

Wat gebeurt er na de Houdingcheck?
Aan de hand van onze bevindingen bespreken we direct of het zinvol is om een houdingstraining te volgen. De uitkomst is geheel vrijblijvend en het is aan jou of je ervoor kiest om eventuele behandelingen te volgen.