Individueel of in groepjes

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen.

Klik hier om een afspraak te maken
Behandelplan op maat

Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Met advies en oefeningen zorgt de therapeut ervoor dat je weer beter kunt bewegen en klachtenvrij door het leven gaat.

Klik hier om een afspraak te maken
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout