Fysiomore Waspik
Maak nu een afspraak bij Fysiomore

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Waspik? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres! Gelegen binnen de huisartsenpraktijk is Fysiomore een begrip in de regio.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Waspik

Of je nu komt om te revalideren, voor kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie of andere specialisaties… het is bij Fysiomore allemaal mogelijk. Onze fysiotherapeuten worden continu bijgeschoold om jou de beste zorg te bieden. We beschikken over een ruime behandelruimte met de modernste trainingsapparatuur. Je kunt dan ook vrijwel met iedere lichamelijke klacht bij ons terecht.

Zonder verwijzing naar fysiotherapeut in Waspik

Wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten in Lage Zwaluwe? Dan kun je snel en eenvoudig een online afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig. Afhankelijk van je aanvullende verzekering, worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ EPTE Therapie
✔ Echografie
✔ Andullatie Therapie
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reuma therapie
✔ Claudicatio intermittens (etalage benen)
✔ Medical taping
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Dry Needling

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden Fysiomore Waspik
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contactgegevens Fysiomore Waspik
Wilhelminastraat 4D
5165 TJ Waspik
info@fysiomore.nl
0416 316 202

Bij geen gehoor kun je bellen met: 0162 498 866

Afspraak maken voor fysiotherapie in Waspik?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Steffie maakte de therapie speels en uitdagend, waardoor Tim ook zin kreeg om thuis te oefenen. Inmiddels gaat hij met sprongen vooruit. Hij loopt minder op zijn tenen en ook op school merken ze dat zijn handschrift steeds netter en leesbaarder wordt.”
Tim - Dongen
“Dankzij de uiterst kundige behandelingen van Rianne, ben ik nu pijnvrij! Ze begeleidt me nog steeds bij mijn oefeningen in de fitnessruimte en in het zwembad. Ik ben haar hiervoor ontzettend dankbaar en kan het iedereen aanraden.”
Carla - Breda
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout