Fysiotherapie Tilburg Centrum

Maak nu een afspraak bij Fysiomore

Fysiotherapie kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij Fysiomore Tilburg. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte, oefenzaal of in de functionele trainingsruimte. Wij zijn gevestigd binnen Arendse health club op het Koningsplein.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken bij Fysiomore Tilburg met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar fysiotherapie in Tilburg

Je kunt direct een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten van Fysiomore. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.

Fysiotherapie in het centrum van Tilburg

Onze fysiotherapiepraktijk in Tilburg Centrum kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg
info@fysiomore.nl
013 744 0386

Doe de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken voor fysiotherapie in Tilburg?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
  Mildred - Tilburg
  “Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
  Helma - Oosterhout