Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Maak nu een afspraak bij Fysiomore!

Maak kennis met Fysiomore Tilburg Reeshof: de meest complete fysiotherapiepraktijk in regio Tilburg/Dongen. Je kunt hier o.a. terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en andere specifieke klachten.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Tilburg Reeshof

Fysiomore Tilburg Reeshof is gevestigd binnen Multifit Tilburg. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze veelzijdige health club. Je kunt hier oefenen op de nieuwste Technogym trainingsapparatuur en er zijn verschillende oefenzalen waar je in alle rust begeleid wordt. Heb je behoefte aan wat meer privacy? Dan is een behandeling in een van onze behandelruimtes natuurlijk ook mogelijk

Maak een afspraak zonder verwijzing

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Tilburg Reeshof? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel en eenvoudig een afspraak maken en een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk.

Vergoeding fysiotherapie

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed. Bekijk je polis om te zien hoeveel behandeling je precies vergoed krijgt.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Bladelstraat 4
5043 CZ Tilburg
info@fysiomore.nl
013 744 04 08

Doe de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken voor fysiotherapie in de Reeshof?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Sinds eind 2021 ben ik bij Sofie onder behandeling, nadat mijn huisarts mij doorverwees voor het longcovid revalidatie traject. Sofie weet precies waar ik 'pijntjes' heb en hoe ze daarop moet behandelen. Met haar hulp maak ik kleine stapjes vooruit. ”
  Rachel - Tilburg Reeshof
  “Mijn eerste doel was om af te vallen, mijn nieuw doel is om meer spieren op te bouwen om een sportieve body te krijgen. De voedingsbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en gezonder eet.”
  Michael - Tilburg Reeshof
  “Door een verkeerde houding zijn mijn gewrichten vast gaan zitten, iets wat tijdens de Lock down tot uiting is gekomen. Fysiotherapeute Sofie heeft mijn rug, nek en schouder op meerdere plaatsen terug rechtgezet! Alles is nu weer flexibel en los.”
  Petra Brabers-Grootzwagers - Dongen
  “Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
  Helma - Oosterhout