Fysiotherapie Tilburg Reeshof
Maak nu een afspraak bij Fysiomore!

Maak kennis met Fysiomore Tilburg Reeshof: de meest complete fysiotherapiepraktijk in regio Tilburg/Dongen. Je kunt hier o.a. terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en andere specifieke klachten.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Tilburg Reeshof

Fysiomore Tilburg Reeshof is gevestigd binnen Multifit Tilburg. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze veelzijdige health club. Je kunt hier oefenen op de nieuwste Technogym trainingsapparatuur en er zijn verschillende oefenzalen waar je in alle rust begeleid wordt. Heb je behoefte aan wat meer privacy? Dan is een behandeling in een van onze behandelruimtes natuurlijk ook mogelijk

Maak een afspraak zonder verwijzing

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Tilburg Reeshof? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel en eenvoudig een afspraak maken en een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk.

Vergoeding fysiotherapie

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed. Bekijk je polis om te zien hoeveel behandeling je precies vergoed krijgt.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ Manuele Therapie
✔ EPTE Therapie (peesklachten)
✔ Echografie
✔ Dry Needling
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reuma therapie
✔ Claudicatio Intermittens (etalage benen)
✔ Medical Taping

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Bladelstraat 4
5043 CZ Tilburg
info@fysiomore.nl
013 744 04 08

Bij geen gehoor kun je bellen met: 0162 498 866

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
Mildred - Tilburg
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Dankzij de uiterst kundige behandelingen van Rianne, ben ik nu pijnvrij! Ze begeleidt me nog steeds bij mijn oefeningen in de fitnessruimte en in het zwembad. Ik ben haar hiervoor ontzettend dankbaar en kan het iedereen aanraden.”
Carla - Breda
“Justin heeft de zwemslagen nu eindelijk goed onder de knie en hij heeft zelfs zijn A diploma kunnen halen! Justin heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Wij zijn erg blij met Steffie.”
Justin - Dongen