Fysiotherapie Raamsdonksveer
Maak nu een afspraak bij Fysiomore Raamsdonksveer

Onze fysiotherapeut in Raamsdonksveer behandelt patiënten die door lichamelijke klachten worden belemmerd in het dagelijks leven. Dit kan met één op één behandelingen, maar ook in groepjes. Samen met de fysiotherapeut wordt een behandelplan op maat gemaakt waardoor we vrijwel iedere klacht kunnen behandelen. Door middel van echografie kan de fysio in Raamsdonksveer alle structuren zoals botten, gewrichten, spieren, pezen en banden beoordelen. Daarna weten we precies hoe we de klacht kunnen aanpakken.

Zonder verwijzing naar fysiotherapie Raamsdonksveer

Een groot pluspunt van Fysiomore is dat je bij deze fysio in Raamsdonksveer terecht kunt zonder verwijzing. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is dus niet noodzakelijk en je kunt gewoon bellen of e-mailen om een afspraak te maken.

Over Fysiomore Raamsdonksveer

Deze fysio in Raamsdonksveer is gevestigd binnen Arendse health club, waardoor we over veel verschillende faciliteiten beschikken. We kunnen patiënten behandelen in behandelkamers met de nieuwste technologieën en oefenen in de zaal of in de fitnessruimte. Voor mensen die moeite hebben met oefeningen uitvoeren op het droge, bieden we fysiotherapie in het water aan (hydrotherapie). Door de gewichtsloosheid die je ervaart in ons zwembad in Raamsdonksveer, wordt het herstel aanzienlijk versneld.

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Haven 23
4941 DE Raamsdonkveer
info@fysiomore.nl
0162 744 403

Afspraak maken met de fysio in Raamsdonksveer?

Heb je last van lichamelijke klachten en woon je in Raamsdonksveer? Maak dan nu een afspraak bij Fysiomore. We hebben geen wachtlijst en behandelingen in de avonduren en in het weekend zijn ook mogelijk. Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
  Luke - Oosterhout
  “Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
  Mildred - Tilburg