Fysiotherapie Oudenbosch

Maak nu een afspraak bij Fysiomore!

Maak kennis met Fysiomore: de meest complete fysiotherapiepraktijk in Oudenbosch. Je kunt hier o.a. terecht voor fysiotherapie, echografie, EPTE therapie, orthopedische revalidatie en andere specifieke klachten.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Oudenbosch

Fysiomore is gevestigd binnen Sportivo Healthcenter. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze health club. We werken in Oudenbosch met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Oudenbosch? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel een eenvoudig een afspraak maken en een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk.

Vergoeding fysiotherapie Oudenbosch

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed. Bekijk je polis om te zien hoeveel behandeling je precies vergoed krijgt.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag 07.00 tot 21.30 uur
Dinsdag 07.00 tot 21.30 uur
Woensdag 08.00 tot 21.30 uur
Donderdag 08.00 tot 21.30 uur
Vrijdag 08.00 tot 21.00 uur

Contact
Schuitevaarstraat 4 A
4731 LH Oudenbosch
info@fysiomore.nl
0165 744 185

Doe nu de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken voor fysiotherapie in Oudenbosch?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Via een zoektocht op internet bij Sofie van Fysiomore terecht gekomen. Zij is rustig, luistert, is betrokken, stelt vragen, vraagt door en gaat samen met jou werken aan een herstel en verbetering. Zij heeft mij goede tips meegegeven waar ik ook thuis mee verder kan. Dank je wel voor de goede zorgen Sofie!”
  Kim - Breda
  “"Mijn ervaring met Fysiomore is super! Mijn zoontje kreeg kinderfysiotherapie in verband met een afplatting van zijn achterhoofdje en een motorische achterstand. Nu kan hij met 10 maanden liggen op zijn buik, rollen, bijna kruipen en staan. Ook is zijn hoofdje stukken verbeterd. Wij zijn super trots op Quinn en enorm blij met Marita!"”
  Samantha - Raamsdonksveer
  “Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
  Mildred - Tilburg