Fysiomore Oosterhout
Maak nu een afspraak bij Fysiomore Oosterhout

Maak kennis met Fysiomore: de meest complete fysiotherapie praktijk in regio Oosterhout/Made. Je kunt hier o.a. terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en andere specifieke klachten.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Oosterhout

Fysiomore is gevestigd binnen Arendse health club Oosterhout. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze luxe health club. We maken gebruik van de allernieuwste Technogym trainingsapparatuur, een ruime functionele trainingsruimte en een oefenzaal waar je in alle rust begeleid wordt. Natuurlijk beschikken we bij Fysiomore Oosterhout ook over verschillende behandelruimtes waar je in alle privacy wordt behandeld.

Uniek aan Fysiomore Oosterhout is het verwarmde zwembad. Als fysiotherapie op het droge te zwaar is, kun je hier fysiotherapie in het water (hydrotherapie) krijgen. Hier kun je één op één behandelingen volgen in een fijne omgeving in water van 32 graden Celsius. Door de gewichtsloosheid die je ervaart in ons zwembad in Oosterhout, wordt het herstel aanzienlijk versneld.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in regio Oosterhout/Made? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel een eenvoudig een afspraak maken en een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
info@fysiomore.nl
0162 498 866

Afspraak maken voor fysiotherapie in Oosterhout?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Met EPTE behandelingen i.c.m. Dry Needling en een nieuw trainingsschema ervaar ik al bijna dagelijks minder pijnklachten. De goede weg is ingezet en met vol vertrouwen ben ik weer helemaal gericht op volledig herstel. ”
  Tim - Oosterhout
  “Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
  Luke - Oosterhout
  “Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
  Meltem - Oosterhout