Fysiomore Oosterhout
Fysiotherapie, sportfysiotherapie, oefentherapie en meer!

Fysiotherapie kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij Fysiomore Oosterhout. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte, oefenzaal of zelfs op de squashbaan.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken bij Fysiomore Oosterhout met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut
Je kunt direct een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten van Fysiomore. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.

Goed om te weten
Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ EPTE therapie (peesklachten)
✔ Echografie
✔ Dry Needling
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reuma therapie
✔ Claudicatio intermittens (= etalage benen)
✔ Fitkids
✔ Andullatie Therapie
✔ Medical Taping

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
info@fysiomore.nl
0162 498 866

Bij geen gehoor kun je bellen met: 0162 498 866

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“De behandeling slaat aan en mijn pees voelt al een stuk minder pijnlijk! Op de echo zien we duidelijke verbeteringen en herstel. Ik heb vorige week zelfs al weer even op een snowboard gestaan. ”
Anne-Loes - Oosterhout
“Met EPTE behandelingen i.c.m. Dry Needling en een nieuw trainingsschema ervaar ik al bijna dagelijks minder pijnklachten. De goede weg is ingezet en met vol vertrouwen ben ik weer helemaal gericht op volledig herstel. ”
Tim - Oosterhout
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout