Fysiomore Lage Zwaluwe
Fysiotherapie en meer!

Fysiotherapie kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij Fysiomore Lage Zwaluwe. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte op de allernieuwste trainingsapparatuur.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken bij Fysiomore Lage Zwaluwe met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut
Je kunt direct een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten van Fysiomore. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.

Goed om te weten
Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Medische Fitness
✔ EPTE Therapie
✔ Echografie
✔ Dry Needling
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reumatherapie

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
info@fysiomore.nl
0168 486 461

Bij geen gehoor kun je bellen met 0162 498 866.

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“De behandeling slaat aan en mijn pees voelt al een stuk minder pijnlijk! Op de echo zien we duidelijke verbeteringen en herstel. Ik heb vorige week zelfs al weer even op een snowboard gestaan. ”
Anne-Loes - Oosterhout
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Justin heeft de zwemslagen nu eindelijk goed onder de knie en hij heeft zelfs zijn A diploma kunnen halen! Justin heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Wij zijn erg blij met Steffie.”
Justin - Dongen