Fysiotherapie Lage Zwaluwe

Maak nu een afspraak bij Fysiomore!

Fysiotherapie kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij fysiotherapie Lage Zwaluwe. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte op de allernieuwste trainingsapparatuur.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken in Lage Zwaluwe met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut in Lage Zwaluwe

Een groot pluspunt van Fysiomore is dat je bij deze fysio in Lage Zwaluwe terecht kunt zonder verwijzing. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is dus niet noodzakelijk en je kunt gewoon bellen of e-mailen om een afspraak te maken.

Vergoeding fysiotherapie Lage Zwaluwe

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed. Bekijk je polis om te zien hoeveel behandeling je precies vergoed krijgt.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Contact
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
info@fysiomore.nl
0168 486 461

Doe de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Via een zoektocht op internet bij Sofie van Fysiomore terecht gekomen. Zij is rustig, luistert, is betrokken, stelt vragen, vraagt door en gaat samen met jou werken aan een herstel en verbetering. Zij heeft mij goede tips meegegeven waar ik ook thuis mee verder kan. Dank je wel voor de goede zorgen Sofie!”
  Kim - Breda
  “"Mijn ervaring met Fysiomore is super! Mijn zoontje kreeg kinderfysiotherapie in verband met een afplatting van zijn achterhoofdje en een motorische achterstand. Nu kan hij met 10 maanden liggen op zijn buik, rollen, bijna kruipen en staan. Ook is zijn hoofdje stukken verbeterd. Wij zijn super trots op Quinn en enorm blij met Marita!"”
  Samantha - Raamsdonksveer
  “Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
  Mildred - Tilburg