Fysiotherapie Kerkdriel
Fysiotherapie, hydrotherapie, oefentherapie en meer!

Fysiotherapie in Kerkdriel kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij Fysiomore. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte, oefenzaal of zelfs het zwembad in.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken bij Fysiomore fysiotherapie Kerkdriel met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut in Kerdriel

Je kunt direct een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten van Fysiomore. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.

Fysiotherapie in Kerkdriel

Onze fysio in Kerkdriel kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Specialisaties Fysiomore Kerkdriel

✔ Fysiotherapie
✔ Oefentherapie Cesar
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Slaaptherapie
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reuma therapie
✔ Medical Taping
✔ Dry Needling
✔ Fitkids

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact
Wilgenpas 2
5331 KC Kerkdriel
info@fysiomore.nl
0418 633 192

Bij geen gehoor kun je bellen met: 0162 498 866

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Justin heeft de zwemslagen nu eindelijk goed onder de knie en hij heeft zelfs zijn A diploma kunnen halen! Justin heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Wij zijn erg blij met Steffie.”
Justin - Dongen
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout