Fysiotherapie in het water
(Aangepaste) fysiotherapie voor mensen met een beperking

Wil je starten met revalideren in het verwarmde water d.m.v. onze unieke Hydrostoel onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Je kunt met de volgende klachten revalideren in het verwarmde zwembad:

  • Orthopedische klachten (nieuwe knie, heup)
  • Parkinson
  • MS-ALS (spierziekten)
  • Partiële dwarslaesie

  revalideren zwembad

  Verwarmd zwemwater

  Fysiomore heeft een unieke fysiotherapiepraktijk met een nieuwe, verwarmd (32 graden) revalidatie zwembad, op de locaties Raamsdonksveer.

  Unieke Hydrostoel en rolstoelhelling

  Ons zwembad beschikt over een speciale helling waarmee minder valide patiënten en mensen met een rolstoel het water kunnen betreden. Patiënten met een lichamelijke beperking kunnen met behulp van onze unieke hydrorolstoel het water in tijdens de behandeling.

  Hydrotherapie in het zwembad is bedoeld voor mensen die door hun klachten moeite hebben met oefeningen uitvoeren op het droge. Dit kan bijvoorbeeld komen door klachten aan spieren/gewrichten, maar ook spierziektes of een hernia. Hydrotherapie is ook geschikt voor mensen met chronische pijn of die een operatie hebben ondergaan aan hun gewrichten of wervelkolom.

  hydrotherapie

  Hoe werkt hydrotherapie?

  Hydrotherapie is een actieve vorm van fysiotherapie waarbij lichaamsoefeningen in verwarmd water worden uitgevoerd. Fysiomore biedt hydrotherapie individueel aan in onze speciale rolstoel, waarmee patiënten het water kunnen betreden.

  Het grote voordeel van fysiotherapie in het water is dat het lichaam licht aanvoelt, de angst om te vallen verdwijnt en je kan je beter ontspannen door het warme water. Dit zorgt voor minder pijn tijdens de oefeningen.

  Hydrotherapie is een behandelvorm binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.