Fysiotherapie Etten-Leur
Maak nu een afspraak bij Fysiomore!

Maak kennis met Fysiomore: de meest complete fysiotherapiepraktijk in Etten-Leur. Je kunt hier o.a. terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie, EPTE therapie, manuele therapie en andere specifieke klachten.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Etten-Leur

Fysiomore is gevestigd binnen Sport en Slank Studio Etten-Leur. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze health club. Zo kun je tijdens een behandeltraject ook gratis gebruik maken van de Milon Cirkel.

We gebruiken bij Fysiomore Etten-Leur de allernieuwste trainingsapparatuur en beschikken over een ruime functionele trainingsruimte waar je in alle rust een-op-een wordt begeleid. Ben je op zoek naar wat meer privacy, dan kun je behandeld worden in een van onze behandelruimtes.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Etten-Leur? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel een eenvoudig een afspraak maken en een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk.

Vergoeding fysiotherapie Etten-Leur

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed. Bekijk je polis om te zien hoeveel behandeling je precies vergoed krijgt.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ Manuele Therapie
✔ EPTE Therapie (peesklachten)
✔ Echografie
✔ Dry Needling
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reuma therapie
✔ Claudicatio Intermittens (etalage benen)
✔ Medical Taping

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 — 12.30 uur

Contact
Anna van Berchemlaan 5
4872 XD Etten-Leur
info@fysiomore.nl
076 200 11 39

Bij geen gehoor kun je bellen met: 0162 498 866

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
Mildred - Tilburg
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Dankzij de uiterst kundige behandelingen van Rianne, ben ik nu pijnvrij! Ze begeleidt me nog steeds bij mijn oefeningen in de fitnessruimte en in het zwembad. Ik ben haar hiervoor ontzettend dankbaar en kan het iedereen aanraden.”
Carla - Breda
“Justin heeft de zwemslagen nu eindelijk goed onder de knie en hij heeft zelfs zijn A diploma kunnen halen! Justin heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Wij zijn erg blij met Steffie.”
Justin - Dongen