Fysiotherapie Dongen

Maak nu een afspraak bij Fysiomore Dongen

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Dongen? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Vanwege onze verschillende specialisaties kun je bij ons met vrijwel iedere lichamelijke klacht terecht. Er zijn geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en in het weekend zijn ook mogelijk. Moeite met bewegen op het droge? Geen probleem, in dit geval krijg je gewoon fysiotherapie in het zwembad.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Dongen

Fysiotherapie in Dongen kun je op geen betere plek krijgen dan bij Fysiomore. We zijn namelijk gevestigd binnen Arendse health club. Dit betekent dat we over alle faciliteiten van deze health club beschikken. Denk aan behandelingen in een van de 6 behandelkamers, de groepszaal of in de fitnessruimte met de nieuwste apparatuur. Een groot pluspunt van deze vestiging is ons zwembad. Hier kun je één op één behandelingen volgen in een fijne omgeving in water van 32 graden Celsius. Ideaal als normale fysiotherapie te intensief is of als je last hebt van pijnlijke spieren/gewrichten.

Zonder verwijzing naar fysiotherapie Dongen

Wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten in Dongen? Dan kun je snel en eenvoudig een online afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig. Afhankelijk van je aanvullende verzekering, worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Openingstijden Fysiomore Dongen
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contactgegevens Fysiomore Dongen
Doelstraat 16
5101 PA Dongen
info@fysiomore.nl
0162 744 402

Doe de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken voor fysiotherapie in Dongen?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Onze zoon Lucas kon kruipen als de beste en ook staan ging hem goed af. Maar zelfstandig los lopen, dat deed hij nog niet. Het consultatiebureau verwees ons door naar Fysiomore. Lucas kreeg tijdens de behandelingen zelfvertrouwen en ontdekte dat zelfstandig los lopen veel leuker is!”
  Lucas - Dongen
  “Door een verkeerde houding zijn mijn gewrichten vast gaan zitten, iets wat tijdens de Lock down tot uiting is gekomen. Fysiotherapeute Sofie heeft mijn rug, nek en schouder op meerdere plaatsen terug rechtgezet! Alles is nu weer flexibel en los.”
  Petra Brabers-Grootzwagers - Dongen
  “Eind 2020 heb ik Corona gekregen. Ik merkte goed dat mijn conditie achteruit ging. Brian bracht mij op de hoogte van een speciale Coronaregeling. Hij heeft mij vervolgens op weg geholpen om mijn conditie weer terug terug te krijgen. Zonder de hulp van Brian was ik niet zo goed hersteld als dat ik nu ben!”
  Mike - Dongen
  “Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
  Meltem - Oosterhout