Fysiomore Dongen
Fysiotherapie, hydrotherapie, kinderfysiotherapie en meer!

Fysiotherapie kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij Fysiomore Dongen. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte, oefenzaal of zelfs het zwembad in.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken bij Fysiomore Dongen met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut
Je kunt direct een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten van Fysiomore. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.

Goed om te weten
Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ Hydrotherapie
✔ EPTE Therapie
✔ Echografie
✔ Dry Needling
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reuma therapie
✔ Claudicatio intermittens (etalage benen)
✔ Medical Taping

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact

Locatie 1:

Dongepark 1
5102 DB Dongen
info@fysiomore.nl
0162 744 196

Locatie 2:

Doelstraat 16
5101 PA Dongen
info@fysiomore.nl
0162 744 054

Bij geen gehoor kun je bellen met: 0162 498 866

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“Met EPTE behandelingen i.c.m. Dry Needling en een nieuw trainingsschema ervaar ik al bijna dagelijks minder pijnklachten. De goede weg is ingezet en met vol vertrouwen ben ik weer helemaal gericht op volledig herstel. ”
Tim - Oosterhout
“Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
Mildred - Tilburg
“Steffie maakte de therapie speels en uitdagend, waardoor Tim ook zin kreeg om thuis te oefenen. Inmiddels gaat hij met sprongen vooruit. Hij loopt minder op zijn tenen en ook op school merken ze dat zijn handschrift steeds netter en leesbaarder wordt.”
Tim - Dongen
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout