Fysiotherapie Breda

Maak nu een afspraak bij Fysiomore Breda

Maak kennis met Fysiomore Breda: de meest complete fysiotherapiepraktijk in de regio. Of je nu komt om te revalideren, sportblessures hebt, peesklachten of interesse hebt in kinderfysiotherapie… het is hier allemaal mogelijk.

Meest uitgebreide fysiotherapie praktijk van Breda

De fysiotherapiepraktijk is onderdeel van Arendse health club Breda. We beschikken over een groot aantal behandelkamers en moderne faciliteiten zoals Technogym trainingsapparatuur, een functionele trainingsruimte en Kinesis wand.

Uniek aan Fysiomore fysiotherapie Breda is het verwarmde zwembad. Als fysiotherapie op het droge te zwaar is, kun je hier fysiotherapie in het water (hydrotherapie) krijgen. Hier kun je één op één behandelingen volgen in een fijne omgeving in water van 32 graden Celsius. Door de gewichtsloosheid die je ervaart in ons zwembad in Breda, wordt het herstel aanzienlijk versneld.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Goed om te weten is dat Fysiomore Breda zonder wachtlijsten werkt en dat behandelingen ook mogelijk zijn in de avonduren en in het weekend. Je hebt geen verwijzing nodig van een specialist en je kunt eenvoudig telefonisch contact opnemen of ons contactformulier invullen.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Openingstijden Fysiomore Breda
Maandag t/m vrijdag:
08.00 — 22.00 uur

Zaterdag:
08.30 — 12.30 uur

Contactgegevens Fysiomore Breda
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
info@fysiomore.nl
076 200 1138

Doe de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken voor fysiotherapie in Breda?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Ondanks de diagnose polyneuropathie word ik als oud (top)sporter behandeld alsof er sprake is van terugkomen op een goed sportief niveau. Bij Fysiomore heb ik het gevoel dat ik progressie boek in plaats van achteruitgang, onder leiding van Bart! Bedankt Bart!”
  Ger - Breda
  “Door een verkeerde houding zijn mijn gewrichten vast gaan zitten, iets wat tijdens de Lock down tot uiting is gekomen. Fysiotherapeute Sofie heeft mijn rug, nek en schouder op meerdere plaatsen terug rechtgezet! Alles is nu weer flexibel en los.”
  Petra Brabers-Grootzwagers - Dongen
  “‘’Sinds maart 2020 word ik begeleid door Jessica. Toevallig viel het precies tegelijk met het begin van de Corona periode. In 8 maanden tijd ben ik 31 kilo afgevallen. Waar mijn doel in eerste instantie 20 kilo afvallen was (en als het lukt 30). Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding die ik tot nu toe heb gehad en blijf daar ook dankbaar gebruik van maken om mijn doel verder te behalen en te behouden’’!”
  Patty - Breda
  “Na een lange periode met aanhoudende achillespeesklachten heb ik EPTE Therapie ontdekt. Nu een aantal behandelingen verder zijn mijn klachten sterk vermindert. Top!"”
  Dhr. Strik - Breda