Fysiotherapie Breda
Maak nu een afspraak bij Fysiomore Breda

Maak kennis met Fysiomore Breda: de meest complete fysiotherapiepraktijk in de regio. Of je nu komt om te revalideren, sportblessures hebt, peesklachten of interesse hebt in kinderfysiotherapie… het is hier allemaal mogelijk.

Meest uitgebreide fysiotherapie praktijk van Breda

De fysiotherapiepraktijk is onderdeel van Arendse health club Breda. We beschikken over een groot aantal behandelkamers en moderne faciliteiten zoals Technogym trainingsapparatuur, een functionele trainingsruimte en Kinesis wand.

Uniek aan Fysiomore Breda is het verwarmde zwembad. Als fysiotherapie op het droge te zwaar is, kun je hier fysiotherapie in het water (hydrotherapie) krijgen. Hier kun je één op één behandelingen volgen in een fijne omgeving in water van 32 graden Celsius. Door de gewichtsloosheid die je ervaart in ons zwembad in Breda, wordt het herstel aanzienlijk versneld.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Goed om te weten is dat Fysiomore zonder wachtlijsten werkt en dat behandelingen ook mogelijk zijn in de avonduren en in het weekend. Je hebt geen verwijzing nodig van een specialist en je kunt eenvoudig telefonisch contact opnemen of ons contactformulier invullen.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ Oefentherapie Cesar
✔ EPTE Therapie
✔ Echografie
✔ Hydrotherapie (in het water)
✔ Arbeidsfysiotherapie
✔ Orthopedische revalidatie
✔ Dry Needling
✔ COPD (longproblemen)
✔ Reumatherapie
✔ Claudicatio intermittens (etalage benen)
✔ Medical Taping
✔ Fitkids
✔ Peutergym
✔ Fibromyalgie zwemmen
✔ Podotherapie
✔ Logopedie

Klik hier om een afspraak te maken

Openingstijden en contact

Openingstijden Fysiomore Breda
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contactgegevens Fysiomore Breda
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
info@fysiomore.nl
076 200 1138

Bij geen gehoor kun je bellen met 0162 498 866

Afspraak maken voor fysiotherapie in Breda?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“De behandeling slaat aan en mijn pees voelt al een stuk minder pijnlijk! Op de echo zien we duidelijke verbeteringen en herstel. Ik heb vorige week zelfs al weer even op een snowboard gestaan. ”
Anne-Loes - Oosterhout
“Het doel van de therapie is weer voetballen. Hiervoor ben ik bij Dennis aan het juiste adres. Hij stemt de oefeningen perfect af, zoekt de grens op en geeft me ook thuisoefeningen zodat ik kan blijven trainen.”
Luke - Oosterhout
“Na 5 behandelingen en gerichte oefeningen ontwikkelt de ontsteking zich de goede kant op. Ik loop makkelijker, ervaar minder pijn en op de echo is te zien dat er nieuw weefsel is aangegroeid. Ik ben blij met Stephan! ”
Helma - Oosterhout
“Justin heeft de zwemslagen nu eindelijk goed onder de knie en hij heeft zelfs zijn A diploma kunnen halen! Justin heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Wij zijn erg blij met Steffie.”
Justin - Dongen