Fysiotherapie Breda-Boeimeer
Maak nu een afspraak bij Fysiomore!

Maak kennis met Fysiomore: de meest complete fysiotherapiepraktijk in Breda-Noord. Je kunt hier o.a. terecht voor fysiotherapie, echografie, EPTE therapie en andere specifieke klachten.

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Breda-Noord

Fysiomore is gevestigd binnen b.s.v. Boeimeer. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze sportclub.

We gebruiken bij Fysiomore de allernieuwste trainingsapparatuur en beschikken over een ruime functionele trainingsruimte waar je in alle rust een-op-een wordt begeleid. Ben je op zoek naar wat meer privacy, dan kun je behandeld worden in een van onze behandelruimtes.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Breda? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel een eenvoudig een afspraak maken en een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk.

Vergoeding fysiotherapie Breda Boeimeer

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapiebehandelingen vergoed. Bekijk je polis om te zien hoeveel behandeling je precies vergoed krijgt.

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en Contact

Openingstijden Fysiomore Boeimeer
Dinsdag:
17.30 – 20.30 uur

Donderdag:
17.30 – 20.30 uur

Contact
Heksendans 4
4823 JX Breda
info@fysiomore.nl
076 200 1138

Doe de Klachtencheck!

Doe nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten.In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Afspraak maken voor fysiotherapie in Breda-Noord?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Via een zoektocht op internet bij Sofie van Fysiomore terecht gekomen. Zij is rustig, luistert, is betrokken, stelt vragen, vraagt door en gaat samen met jou werken aan een herstel en verbetering. Zij heeft mij goede tips meegegeven waar ik ook thuis mee verder kan. Dank je wel voor de goede zorgen Sofie!”
  Kim - Breda
  “"Mijn ervaring met Fysiomore is super! Mijn zoontje kreeg kinderfysiotherapie in verband met een afplatting van zijn achterhoofdje en een motorische achterstand. Nu kan hij met 10 maanden liggen op zijn buik, rollen, bijna kruipen en staan. Ook is zijn hoofdje stukken verbeterd. Wij zijn super trots op Quinn en enorm blij met Marita!"”
  Samantha - Raamsdonksveer
  “Ik ervaar de fysiotherapie als motiverend. We kunnen het samen goed vinden en in een korte tijd is er een positieve band ontstaan tussen ons. Ik hoop dat we deze fysieke stijgende lijn kunnen voortzetten zodat ik in de toekomst makkelijker kan bewegen.”
  Mildred - Tilburg