Fysiomore Lage Zwaluwe

Fysiomore opent nieuwe vestiging in Lage Zwaluwe

Per 1 januari opent Fysiomore een nieuwe locatie binnen Arendse health club Lage Zwaluwe. Sinds januari 2018 is deze vestiging volledig vernieuwd en fysiotherapie was eigenlijk het enige dat er nog aan ontbrak. Je kunt hier nu niet alleen lekker sporten, maar dus ook onder begeleiding van een fysiotherapeut werken aan je herstel.

Wat maakt Fysiomore Lage Zwaluwe uniek?

✔ Behandelingen mogelijk in de avonduren en in het weekend;
✔ Nieuwste technieken zoals Echografie, EPTE Therapie en Dry Needling;
✔ Gratis gebruik van de faciliteiten van Arendse health club tijdens je fysiotherapie traject;
✔ Een verwijzing van de huisarts is niet nodig;
✔ Geen wachtlijsten.

Fysiomore Lage Zwaluwe

Maak kennis met het team van Fysiomore
Bij Fysiomore Lage Zwaluwe word je geholpen door onze fysiotherapeuten Marcel en Nick. Hieronder stellen ze zich kort voor:

Marcel Lubeck:
“Ik ben Marcel Lubeck, woonachtig in Breda. Ik ben sportief ingesteld en heb veel affiniteit met voetbal, tennis en fitness. Ik ben dan ook dagelijks op de tennisbaan of in de fitness te vinden. In 2016 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond en heb ik me verder gespecialiseerd op het gebied van Dry Needling en EPTE Therapie. Ik vind het geweldig om mensen te behandelen en ervoor te zorgen dat ze hun doelstellingen behalen. Heb je lichamelijke klachten, dan help ik je graag!”

Fysiotherapeut Marcel

Nick Beckers:
“Mijn naam is Nick Beckers, ik woon in Oosterhout. Ik heb de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Mijn specialisaties zijn hydrotherapie, algemene fysiotherapie en het helpen van mensen met sport gerelateerde klachten. Door samen actief aan de slag te gaan, help ik je zo snel mogelijk van je klachten af. De afgelopen 6 jaar heb ik op eredivisie-niveau volleybal gespeeld en heb in jeugd/jong-oranje gespeeld. Wil je op een actieve manier werken aan je herstel, dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

Fysiotherapeut Nick

Manager Arendse health club Lage Zwaluwe aan het woord
Stefan Zwart is een bekend gezicht binnen Lage Zwaluwe als manager van de health club. Hij is erg blij met de komst van Fysiomore in zijn vestiging en vertelt er het volgende over:

“De komst van Fysiomore is een mooie aanvulling op onze toch al diverse health club. In de fitness zien we geregeld mensen voorbij komen met uiteenlopende lichamelijke klachten. Door de nauwe samenwerking met de fysiotherapeuten van Fysiomore kunnen we hier nu snel op in spelen zodat onze leden met veel plezier en pijnvrij kunnen blijven sporten.”

Stefan manager Lage Zwaluwe

Afspraak maken voor fysiotherapie?

Heb je zelf last van lichamelijke klachten en wil je graag een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.