Samenwerking VV Baronie

Fysiomore en VV Baronie slaan handen ineen voor samenwerking

Fysiomore (en Arendse health club) slaan de handen ineen voor een samenwerking met VV Baronie. Voor het seizoen 2019/2020 wordt namelijk een van onze fysiotherapeuten onderdeel van het medisch team van de selectie van VV Baronie.

Specifiek trainen
Collega Marcel Lubeck zal volgend seizoen iedere dinsdag- en donderdagavond aanwezig zijn voor de selectiespelers. Je kunt dan bij hem terecht met al je sportblessures. Daarnaast is komend seizoen nieuw dat Fysiomore ook de performance kant van het voetballen gaat verzorgen. Marcel zal iedere dinsdagavond op het veld spelers apart gaan trainen die extra aandacht verdienen omtrent snelheid, (sprong) kracht en coördinatie.

Tevens ontvangen selectiespelers een sport specifiek en persoonlijk trainingsprogramma van Arendse health club. Zij kunnen dus naast de voetbaltrainingen een kracht- en/of conditieprogramma volgen bij Arendse health club Breda.

Medische keuring
Fysiomore nodigt diverse selectieteams uit voor een medische keuring in juni, juli en augustus. Spelers worden dan individueel getest om zo hun gezondheid in kaart te brengen. Ook de rest van de vereniging kan bij ons terecht. Iedere woensdagavond van 18:00 – 19:00 en zaterdagochtend van 10:00 – 11:00 kunnen leden van VV Baronie gebruik maken van het gratis spreekuur.

Informatieavonden
Fysiomore gaat verschillende informatieavonden organiseren voor trainers en leiders. Thema’s als blessurepreventie, behandeling en voeding in combinatie met voetbal komen aan bod.

Groepstrainingen
Fysiomore biedt leden van VV Baronie de mogelijkheid om bij afgelastingen of winter/zomerstops gebruik te maken van speciale groepstrainingen. Denk hierbij aan lessen zoals Spinning, Club Power en functional training.

Wij zijn als team vereerd met deze samenwerking en kijken uit naar komend seizoen!