Wat is het Fitheidsonderzoek?

Op ieder moment van je leven kun je een nieuwe start maken om aan je fitheid te werken. Je wilt toch ook klachtenvrij door het leven zodat je kunt genieten van alles wat het leven je te bieden heeft? Dan is dit je kans, maak nu gebruik van ons Fitheidsonderzoek en geef je gezondheid een boost.

Hoe werkt het Fitheidsonderzoek?

Het Fitheidsonderzoek start met een algemene screening en een lichamelijke test. Uit deze test komt een rapport met je biologische leeftijd en een advies op maat.

Onze fysiotherapeut test o.a. je:
✓ BMI
✓ Vetpercentage
✓ Bloeddruk
✓ Lenigheid
✓ Beenspieren
✓ Buikspieren
✓ Rugspieren
✓ Stabiliteit

Wat gebeurt er na de test?
Na de test volgt een rapport en worden de uitkomsten ervan besproken. Je kunt vervolgens samen met de fysiotherapeut bekijken wat een eventuele stap is naar een klachtenvrij en fitter leven. Kies je wel voor een behandelplan, dan kun je voor eenmalig € 16,- maximaal twaalf weken één-op-één behandelingen volgen afhankelijk van jouw klachten en verzekering.

Wanneer kom je in aanmerking voor dit behandelplan?

✓ Je bent aanvullend verzekerd voor minimaal 9 fysiotherapie behandelingen
✓ Je hebt last van lichamelijke klachten
✓ Als je actief aan je klachten wil gaan werken

Vraag hier het Fitheidsonderzoek aan

Ben je benieuwd hoe jouw lichamelijke gezondheid ervoor staat? Vraag dan nu het Fitheidsonderzoek aan en ontdek het zelf!

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om het onderzoek in te plannen. Let op: dit is geheel vrijblijvend en het is aan jou om te bepalen wat je met de uitkomst doet, je zit nergens aan vast.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    fitcheck