Tegen slecht herstellende peesklachten
Nu tijdelijk met GRATIS echo-onderzoek!

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe, innovatieve behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten. EPTE therapie is ontwikkeld in Spanje en wordt veelvuldig en succesvol toegepast bij matig en slecht herstellende letsels.

De EPTE behandeling is bedoeld om de vicieuze cirkel van pijn te doorbreken en wordt altijd ondersteund met een speciaal trainingsprogramma om je spieren en pezen weer sterker, gezonder en beter belastbaar te maken.

EPTE Therapie

Heb jij één van deze klachten?
Dan kan EPTE Therapie de oplossing voor jou zijn!

✔ Pijn net onder de knieschijf, aan de kniepees (jumpersknee)
✔ Pijn aan de achillespees (achillodynie)
✔ Chronische elleboogpijn (tenniselleboog)
✔ Chronische schouderpijn (supraspinatus pees)
✔ Hielspoor (plantaire fasciopathie)
✔ Hamstring blessures
✔ Peesklachten en pijnlijke pezen

Een speciaal opgeleide spier-pees expert kan jou helpen met een effectieve combinatie van therapievormen, zoals bijvoorbeeld EPTE gecombineerd met oefeningen om de pees weer goed belastbaar te maken.

De voordelen van EPTE op een rij:

✔ Nauwkeurige behandeling d.m.v. echografie
✔ Gezond weefsel wordt ontzien
✔ Snel effectief; al na 3-5 behandelingen minder pijn
✔ De behandeling is niet pijnlijk
✔ Voorkomt onnodig veel fysiotherapie behandelingen

Maak een afspraak voor EPTE Therapie

Ben je benieuwd of EPTE Therapie de oplossing voor je klachten is? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een verwijzing van de huisarts is hiervoor niet nodig.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “"We zijn gestart met fysiotherapie en later met EPTE Therapie. Al na een aantal behandelingen is mijn achillespees zo goed als hersteld. Ik kan EPTE Therapie aan iedereen met peesklachten aanbevelen. Bedankt Ramon!"”
  Theo - Tilburg
  “"We zijn gestart met EPTE Therapie en na 9 behandelingen stond ik op donderdagochtend op zonder pijn. Dat ik nog weet welke dag het was, zegt wel wat over wat voor bijzondere ervaring dit voor mij was."”
  Jacqueline - Tilburg
  “"Ik heb al lange tijd last van klachten aan mijn achillespezen, maar inmiddels kan ik dankzij EPTE Therapie weer dansen. Ik ben heel erg blij met deze therapie, bedankt Marcel!"”
  Mevr. Tieman - Breda
  “Na een lange periode met aanhoudende achillespeesklachten heb ik EPTE Therapie ontdekt. Nu een aantal behandelingen verder zijn mijn klachten sterk vermindert. Top!"”
  Dhr. Strik - Breda