Tegen slecht herstellende peesklachten
Nu tijdelijk met GRATIS echo-onderzoek!

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe, innovatieve behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten. EPTE therapie is ontwikkeld in Spanje en wordt veelvuldig en succesvol toegepast bij matig en slecht herstellende letsels.

De EPTE behandeling is bedoeld om de vicieuze cirkel van pijn te doorbreken en wordt altijd ondersteund met een speciaal trainingsprogramma om je spieren en pezen weer sterker, gezonder en beter belastbaar te maken.

EPTE Therapie

Heb jij één van deze klachten?
Dan kan EPTE Therapie de oplossing voor jou zijn!

✔ Pijn net onder de knieschijf, aan de kniepees (jumpersknee)
✔ Pijn aan de achillespees (achillodynie)
✔ Chronische elleboogpijn (tenniselleboog)
✔ Chronische schouderpijn (supraspinatus pees)
✔ Hielspoor (plantaire fasciopathie)
✔ Hamstring blessures
✔ Peesklachten en pijnlijke pezen

Een speciaal opgeleide spier-pees expert kan jou helpen met een effectieve combinatie van therapievormen, zoals bijvoorbeeld EPTE gecombineerd met oefeningen om de pees weer goed belastbaar te maken.

De voordelen van EPTE op een rij:

✔ Nauwkeurige behandeling d.m.v. echografie
✔ Gezond weefsel wordt ontzien
✔ Snel effectief; al na 3-5 behandelingen minder pijn
✔ De behandeling is niet pijnlijk
✔ Voorkomt onnodig veel fysiotherapie behandelingen

Afspraak maken voor EPTE Therapie?

Ben je benieuwd of EPTE Therapie de oplossing voor je klachten is? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een verwijzing van de huisarts is hiervoor niet nodig.

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?


Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“"Ik heb al lange tijd last van klachten aan mijn achillespezen, maar inmiddels kan ik dankzij EPTE Therapie weer dansen. Ik ben heel erg blij met deze therapie, bedankt Marcel!"”
Mevr. Tieman - Breda
“Na een lange periode met aanhoudende achillespeesklachten heb ik EPTE Therapie ontdekt. Nu een aantal behandelingen verder zijn mijn klachten sterk vermindert. Top!"”
Dhr. Strik - Breda
“De behandeling slaat aan en mijn pees voelt al een stuk minder pijnlijk! Op de echo zien we duidelijke verbeteringen en herstel. Ik heb vorige week zelfs al weer even op een snowboard gestaan. ”
Anne-Loes - Oosterhout
“Met EPTE behandelingen i.c.m. Dry Needling en een nieuw trainingsschema ervaar ik al bijna dagelijks minder pijnklachten. De goede weg is ingezet en met vol vertrouwen ben ik weer helemaal gericht op volledig herstel. ”
Tim - Oosterhout
“Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
Meltem - Oosterhout