Afspraak maken voor Dry Needling?

Dry Needling is bewezen effectief en zorgt ervoor dat je 40% sneller herstelt dan met reguliere fysiotherapie. Laat nu je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Maak een einde aan pijnklachten

  Elke keer die terugkerende tenniselleboog? Of die achillespees die maar blijft vervelen tijdens het hardlopen? Misschien is Dry Needling dan wel de oplossing voor je problemen. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

  Triggerpoints bestrijden met Dry Needling
  Bij Dry Needling is de behandeling gericht op het uitschakelen en ontspannen van triggerpoints. Door gericht met een naaldje te prikken worden deze triggerpoints in de spieren ontspannen waardoor klachten verminderen of helemaal verdwijnen.

  Dry Needling kuit

  Wat zijn triggerpoints?

  Triggerpoints zijn kleine verkrampingen die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in de nabij gelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Klachten kunnen zich o.a. uiten in:

  ✔ Hoofdpijn of aangezichtspijn
  ✔ Pijn in de nek en/of kaak
  ✔ Pijn in de onderrug
  ✔ Tennisarm
  ✔ Pijn aan gewrichten
  ✔ Peesontstekingen
  ✔ Carpaal tunnel syndroom (pijn in de pols)

  Dry Needling Schouder

  Dry Needling is een behandelvorm binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

  “Na 4 weken en 3 behandelingen verder ben ik geheel pijnvrij, kan ik in de ochtend zonder pijn de eerste stappen zetten en daarnaast kan ik eindelijk pijnvrij gaan sporten. ”
  Meltem - Oosterhout