Kennismaken met een van de COPD beweegprogramma's?

Bij Fysiomore bieden we verschillende trainingsvormen aan die jouw COPD klachten aanzienlijk verminderen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We bepalen dan samen welk beweegprogramma het beste bij je past.

  Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Verschillende trainingsvormen

  Voor COPD-patiënten, is ‘bewegen’ een flinke inspanning. Sporten is vaak een hoge drempel en zorgt voor benauwdheid. Bij Fysiomore bieden we verschillende trainingsvormen aan die jouw klachten verminderen.

  Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  Bij Fysiomore hebben we verschillende COPD-groepjes. Deze groepstrainingen worden begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut en zijn bedoeld voor mensen met de diagnose COPD. Het is ook mogelijk om één-op-één te oefenen met een fysiotherapeut.

  Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met sporten. Juist bij COPD is bewegen erg belangrijk om de lichamelijke conditie op peil te houden of te verbeteren.

  Bewegen in warm water

  In onze zwembaden in Breda, Dongen en Raamsdonksveer is het mogelijk om aan te sluiten bij een van onze oefengroepen in het water. In het aangename water van (32 graden celcius) gaan we met oefeningen aan de slag die je ademhaling bevorderen. Je komt er herboren vandaan met energie in overvloed. Een-op-een oefenen met een gespecialiseerde fysiotherapeut is ook mogelijk.

  COPD beweegprogramma water

  COPD-revalidatie is een behandelvorm binnen de reguliere fysiotherapie. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. COPD-revalidatie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van de huisarts/specialist is noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.

  Resultaten die bij COPD-patiënten behaalt zijn:

  ✔ Effectievere zuurstofopname
  ✔ Meer energie gedurende de dag
  ✔ Verlichting van de ademhaling
  ✔ Verbetering van de conditie en spierkracht
  ✔ Vermindering van gebruik van medicijnen

  COPD beweegprogramma