fysiotherapie in het water

Combinatie van goede fysiotherapie en wilskracht!

Remi Veens - Fysiomore Raamsdonksveer

Vanwege een bacterie in de knie en later in de rug, is Remi Veens uit Raamsdonksveer onder behandeling van onze fysiotherapeute Marita. Na een knieoperatie is er een revalidatietraject gestart, en met een goed resultaat! Door de fysiotherapiebehandelingen zijn alle bewegingen weer een stuk gemakkelijker te maken.

“In het begin volgde ik therapie zowel in de fitness als in het zwembad. De laatste jaren voornamelijk alleen nog in het zwembad. Vanwege de bijgekomen reuma en artritis is oefenen in het water een stuk fijner. Dat vind ik ook het grote voordeel van fysiotherapie bij Fysiomore, je hebt de keuze op welke manier je de behandeling wilt doen. Zo kies je wat het beste bij je past.”

“Het nieuwe zwembad is echt een prachtige aanwinst, voor de hele gemeente”, verteld Remi. “Mijn ervaring met Fysiomore is heel goed. Ik ben zeer te spreken over de manier van behandelen en de goede communicatie. Ook mijn vrouw heeft zeer goede resultaten behaald dankzij de fysiobehandelingen bij Fysiomore. Vanuit niet meer zelf kunnen lopen, naar lopen achter een rollator en uiteindelijk naar meer zelfstandig kunnen lopen. Allemaal dankzij de deskundigheid van de fysiotherapeuten bij Fysiomore en natuurlijk je eigen wilskracht!”

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je last van klachten, een vraag of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.